Arabalar NFT almak için Lamborghini aracını sattı! Siz yapar mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ciao aşkolar💲💎🚘🍀🦇Daha iyi bir yatırım olduğunu düşünüyormuş. Siz yapar mıydınız?#androm #arabalar #NFT NFT almak için Lamborghini aracını sattı! Siz yapar mıydınız? Cevapla Aşk Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yapmazdım 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl O NFT daha çok değerlenecek, güzel reklam. Ben yapmazdım. 1 2 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl NFT herkes yapabilir mo Yorumla carsngirls +1 yıl Evet, yapabilirsin. Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. NFT ile hiç alakam olmaz. Babamın sattığı tarla parasıyla Fiat Tipo alacağım. 0 0 Yorumla
demirasker Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl geleceğin bitcoini gözüyle bakıyorlar şu an büyük bir saçmalık ileride ne olur bilinmez 0 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bugün için gördüğüm en mal kişi olabilir sksksk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana mantıklı geliyor gelecek için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapmazdım
O NFT daha çok değerlenecek, güzel reklam.
Ben yapmazdım.
NFT herkes yapabilir mo
Evet, yapabilirsin.
Ben böyle risklere girmem ya :D
NFT ile hiç alakam olmaz. Babamın sattığı tarla parasıyla Fiat Tipo alacağım.
geleceğin bitcoini gözüyle bakıyorlar şu an büyük bir saçmalık ileride ne olur bilinmez
Bugün için gördüğüm en mal kişi olabilir sksksk
Bana mantıklı geliyor gelecek için
Vardır bir bildiği
Yaparım
Saçma bence bilmiyorum garip
NFT'den bende satmayi planliyorum
Bence aşırııı anlamsız bir şey
Hayir
Asla yapmam