Kimisi için düşük, kimisi için aşırı yüksek. Bazıları mesela asla 200 bin KM araba almaz ama bazıları umursamadan alır. Sizin için durum nasıl?

Kimisi için düşük, kimisi için aşırı yüksek. Bazıları mesela asla 200 bin KM araba almaz ama bazıları umursamadan alır. Sizin için durum nasıl?

Arabasina gore degisir bazi markalarin ust segmentleri 200 bin değil 500 binde olsa hic onemli degil ama siradan bircok aracta artik ortalama 500 bin km motor omrune sahip yani 200 bin agir bakimi triger set devir daim set enjektor ve pompa bakimi yapilip duzenli yag degisimi ile ozellikle dizel grubu bicok otomobil 500 bin km uzeri yol yapiyo insanlarin genel algisi bi garip 200 bindeki arabayi almaz ama bos senede imza atip taksi cikmasi agir kazali vs gercek km si belli olmayan oto kiralamadaki arabayi alip bide son gaz yola cikar ne arabaymis der ben bunun orneklerini cok gordum
Arabaya yani markaya motor modeline 200 bin km nerde yaptığına göre degisir Fiat Albea ile takside 700-800 bin yapıyorlar ama kullanan insanlar profosyonel sonra bı sekman atıp 300-400 bin daha yapıyorlar. Bunun yanısıra dizel başka bir araç mesela bir Fransız 200 binde motor yiyor. Ben 800 binde benzinli araba aldım 200 bin yaptım 2 sene önce arkadaşa sattım daha biniyor.
Cevap
27Cevap
Bence normal
Önemli olan km değil.
Arabanın ne kadar zorlandığı veya ne kadar devrinde kullanıldığı, bakımları ne sıklıkta yapıldı.
Arabaya ne kadar bakıldığı dır.
Markaya göre değişir,
birde İstanbul'da kilometre çok sorun değil ama küçük yerde sorun,
Bir diğeri de arabaların artık her türlü bakımı var bence kilometreye çok takılmamak lazım
BMW Mercedes Toyota Mazda ve Renault için önemli bir km değil ama diğerleri için pelt km'ler bence
Yuksek ama yilina gore degisir. Ama turkiyede yasiyosan artik km ye degil alabiliyor olmana bakcaksin
Markasına göre değişkenlik gösterir bir Bmw ile Reno kıyaslanamaz
Uggfff ben arabalardan da inkâr edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
2009'dan yeni araçlarda masraflı gelir. 2002'den eski araçlarda km takıntım yok.
Benim arabanın kitabında 500 bin km garantilidir yazıyor..
Markaya göre değişir fiat için çok ama audi için değil
Aşırı şirket aracı kullandım araç köpek gibi kaçıyor
Önemli olan periyodik bakımları zamanında yapılmış mı yoksa yapılmamış mı? Çünkü motor ömrünü uzatan periyodik bakımları
En önemlisi o 200 bin kmnin nası olduğu bakımlı ve düzgün kullanilmişsa her arabanin motoru uzun ömürlüdür
Benzinse 350.000 e kadar iyi dizelse bilemem birazda kac model olduguna ve kronik sorunu var mi ona bagli
Markadan markaya dizelden benzine değişir ama genel olarak çok yüksek
Araba ve hacme göre değişir o.
Duzgun kullanilmissa sorun yok
Model marka ve kullanım geçmişine göre değişir
Hangi marka araba olduğuna bağlı
Avrupada çöp Trde normal
Marka modele göre bakar Alırım, sorun olmaz
Kolay kolay almam.
50.000 den sonrası sıkıntı
bakimli ise makina mekanik sikinti olmaz
Değil
Benim için fazla.