Arabalar Aracın dışı kadar iç tasarımına da dikkat ediyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ciao aşkolar🍀🦇🚘💲💎İç tasarımı kendinizi uyarlar mısınız?Pinterest#arabalar #tasarım Güncellemeler+1 yıl Ekonominin sorumlusu ben değilim bana niye dert yaniyorsunuz ki konu arabalar ekonomi değil Aracın dışı kadar iç tasarımına da dikkat ediyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Pinterest Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bu aracın içi mükemmel., ❤️.. Ben sadece kaplama yaptırdım icine 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde hoşuma gitti tam aşko kuşko
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Modifiye sevmesem de en az dışı kadar beğenirim. Yakında Fiat Tipo alacağım, içini de dışı kadar severim. 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle evet dışı güzel olsada direksiyon başına gectiğimde bi rahatlık hissi vermeli sonra göze hoş gelmeli aydınlatmasından tut kücük dokunuşlarla daha keyifli hale geitrerek rahat sürüş sağlamalı 0 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Hayır. Ayda bir yikatmaya verebilirsem öpüp basima koyarim🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni s class bizim sitede çok var bundan. Dikkat ediyorum ama ülkede araçlar pahalı bütçemize göre ediyoruz diyelim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Para mi var icine disina bakalim amanakim. En ucuz tekerlegi olani alabiliyorum ancK 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaşların neden değişik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruyla ne alaka? Kaşlarım sarı normalde çiziyorum ara sıra o yüzden farklılıklar olabiliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet dikkat ediyorum
Bu aracın içi mükemmel., ❤️.. Ben sadece kaplama yaptırdım icine
Benimde hoşuma gitti tam aşko kuşko
Modifiye sevmesem de en az dışı kadar beğenirim. Yakında Fiat Tipo alacağım, içini de dışı kadar severim.
Kesinlikle evet dışı güzel olsada direksiyon başına gectiğimde bi rahatlık hissi vermeli sonra göze hoş gelmeli aydınlatmasından tut kücük dokunuşlarla daha keyifli hale geitrerek rahat sürüş sağlamalı
Hayır. Ayda bir yikatmaya verebilirsem öpüp basima koyarim🤣
Yeni s class bizim sitede çok var bundan. Dikkat ediyorum ama ülkede araçlar pahalı bütçemize göre ediyoruz diyelim.
E tabii iç tasarımda önemli
Para mi var icine disina bakalim amanakim. En ucuz tekerlegi olani alabiliyorum ancK
içi daha önemli.
Kaşların neden değişik
Soruyla ne alaka? Kaşlarım sarı normalde çiziyorum ara sıra o yüzden farklılıklar olabiliyor
ııyyyyk pembeeeeee
Sana dikkat ettiğim kadar etmiyorum
ediyorum
Evet kesinlikle.
Evet ederim