Arabası olmayanlar hayalinizdekini de yazsanız olur. Herkes kazasız belasız kullansın arabasını, en önemlisi bu değil mi?

Arabası olmayanlar hayalinizdekini de yazsanız olur. Herkes kazasız belasız kullansın arabasını, en önemlisi bu değil mi?

Beyaz murat 124 'üm var. Çok seviyorum. Ben yanından geçerim, sen kendinden diyor 😀

Murat 124 'ün hayalini kuran bir aile. Bu reklamı çok etkileyici 💜💜💜🌻🌻🌻
Arabam gümüş gri 2002 Renault Clio Symbol. 2005'ten beri gümüş gri araba kullanmaktan sıkıldım (2005-2012 1986 model Renault 9 GTC, 2012'den günümüze ikinci gümüş gri arabamız). Yakında yeni araba alırsam, öncelikli rengim mavi, turkuaz/çağla yeşili/beyaz olacak.
Polo 1.4 2017 model.
Beyaz renk.
Ben 3 arabamda da beyaz renkten kurtulamadım :D Artık nefret ediyorum. Sürekli kaplama yaptırma düşüncelerine bürünüyorum ama fiyatı geri adım attırıyor :D
Hyundai Kona, Elitte Smart, SUV, Dizel otomatik, 136 HP, 1600 motor, 2019 model, Elektrik kırmızısı. Çok memnunum ortalama 100 km de 5 litre tüketimi var.

Cevap
20Cevap
Renk beyaz şu an model Citroen C4 ve evet seviyorum.. Keyifli günler..
Aracım yok maalesef
Arabam cok trajik sekilde gitti elimden battim satmak zorunda kaldim :( ama hayalimda söyle heynetli lacivelt bi 5 serisi bmw var allah nasip etmeyecegi hayali kurdurmazmis
Hayalimde pek çok araba var. Ama en çok istediğim iki araçtan bahsedecek olursak:
Simsiyah bir Shelby Mustang GT500 67 model, içerde de siyah deri koltuklar ve eski bir direksiyon simidi, analog göstergeler falan filan.
Mat siyah üzerine gümüş renkli bir Rolls Royce Phantom.
Hep bir VW Polo istemişimdir
VW golf kullanıyorum ve evet arabama seviyorum 🥰
Kırmızı Seat Leon var ama beyaz olmasını isterdim.
Kırmızısı daha hoş bence 🤔☺🙏
Beni sevmeyen de ne bileyim demişti bana 😂
2022 honda jazz crosstar hybrit kırmızı renk beğenerek aldım. Eski arabam Mercedesti beğeniyordum erkek arabası bence
Tosbağalara da ilgim var ama şu anki arabam ünlü bir alman markası. Ama arabayla gösteriş yapılmasını sevmediğim için marka yazmıyorum.
Beyaz _ 2017 model Fiat Egea 1.6 Multijet otomatik
Hangi arabaya sahipsen insana en güzeli o. Allah kaza bela vermesin dediğin gibi.
Isteyen herkese de nasip etsin.
Siyah Caravelle var. Herşeyiyle hastayım arabama
Arazi aracım ve arabam var markalarını yazamam.
Sevmediğime binmem.
Gri Hundai Tucson amin İsteyen herkese de nasip olsun
1 Lamborghini aventadorum var Beyaz
İki Mustang GT im var siyah
şu an da yok ama heralde olunca severim. En az 300 bin verdiğin bir şeyi kim neden sevmez ki 😂
Arabam yok hayalimdeki rengi siyah ama aklımda herhangi bir model yok
Füme-2013-Polo 1.4 Comportline seviyorum arabamı ☺️☺️🧿
Benim arabam yok ama babamin var ve gercekten cok iyi is goruyor
Wolkswagen Amarok Canyon 3.0 V6 TDI
Benim arabam değil ama babamın beyaz
Siyah hyundai var.
Seviyorum.
Kırmızı bi Seat Ibizam var…
Arabam yok. Almaya da gerek duymuyorum.
Beyaz Nissan Micra fazlasında gözüm yok🥰
Skoda Octavia ve ssangyong korando vardı
2012 bej duster