Arabalar Hangi renk araba sizce yoksa beğendiğim renk güzel mi? benimo_O Takip Et Xper 1 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babam bana bu sene veya seneye mini cupper alacak yani en sevdiğim araba Sizce siyah kırmızısı nasıl? Güncellemeler+1 yıl mini cooper yani Hangi renk araba sizce yoksa beğendiğim renk güzel mi? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kırmızı siyah ikilisi güzel. 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ahaha benim kankam burdaymış diger hesabin kapandi mi ppden anladim djdj 0 5 Yorumla benimo_O +1 yıl Evet kapalı Yorumla yasinnn22 +1 yıl Nasilsin trole devam mı djjdO sevgilin ne oldu imkansiz olan var ya hani dj Yorumla benimo_O +1 yıl troll değilim ben Yorumla benimo_O +1 yıl Evet hiç bir şey troll değildi sevdiğimi hala seviyorum problem mi? Yorumla yasinnn22 +1 yıl Özür dilerim demek ki ben yanliş anladim :) Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl En güzeli beyazdır. 0 1 Yorumla benimo_O +1 yıl Hımm 🧐 Yorumla
jastasalih Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Kırmızısı güzel 0 4 Yorumla benimo_O +1 yıl Demi beyaz kırmızı siyah en sevdiğim rengi jastasalih +1 yıl O arabaya bi kırmızı yakışıyor benimo_O +1 yıl Aynen ve üstü açık:) jastasalih +1 yıl Off enfesto
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cupper ne önce arabanın adını öğren 0 10 Yorumla benimo_O +1 yıl mini cooper İşte Yorumla benimo_O +1 yıl Klavye yanlış bastı :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aküyü gösteremeyecek insanlar araba alıyor suç senin değil Yorumla benimo_O +1 yıl aynen;) Yorumla benimo_O +1 yıl İlk arabam Opel Corsaydı:) ama daha çok miniyi seviyorum 😻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seneye kpss konuları arasında senin araban da var teşekkürler bilgi için +1 net yapacağım sayende Yorumla benimo_O +1 yıl haha 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Not funny Yorumla benimo_O +1 yıl komik değildi ki zaten soru Yorumla benimo_O +1 yıl Senin yazdığına bende öyle yanıt verdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırmızı siyah ikilisi güzel.
Ahaha benim kankam burdaymış diger hesabin kapandi mi ppden anladim djdj
Evet kapalı
Nasilsin trole devam mı djjd
O sevgilin ne oldu imkansiz olan var ya hani dj
troll değilim ben
Evet hiç bir şey troll değildi sevdiğimi hala seviyorum problem mi?
Özür dilerim demek ki ben yanliş anladim :)
En güzeli beyazdır.
Hımm 🧐
Kırmızısı güzel
Demi beyaz kırmızı siyah en sevdiğim rengi
O arabaya bi kırmızı yakışıyor
Aynen ve üstü açık:)
Off enfesto
Cupper ne önce arabanın adını öğren
mini cooper İşte
Klavye yanlış bastı :))
aküyü gösteremeyecek insanlar araba alıyor suç senin değil
aynen;)
İlk arabam Opel Corsaydı:) ama daha çok miniyi seviyorum 😻
Seneye kpss konuları arasında senin araban da var teşekkürler bilgi için +1 net yapacağım sayende
haha 😂
Not funny
komik değildi ki zaten soru
Senin yazdığına bende öyle yanıt verdim