+1 yılmantıklı düşünmek gerekirse, kocanın yaptığı çok saçma. evlendiğin kadından gizli araba almak ne kadar itici bir durum. üstelik bunu 6 ay senden gizlemiş. internete sorarsan plaka sorgulama diye falan, zaten araba plakasından kime ait olduğunu bulursun. eğer araba sahibi bir kadın ise ayrıl gitsin. sana araba almayan bir başkasına araba alıyorsa ciddi sıkıntıdır bu. başın çok ağrır. ama araba sahibi erkekse, o zaman karşına al çekiş ona, kız.
07 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimalle kadın özel isimli plaka çünkü
- +1 yıl
ailenle konuş bu durumu, daha sonra ayrıl. kadın olduğundan emin ol ama, yuva yıkmak çok kotu bir şey. kaç yaşındasın bu arada?
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
gençsin, bulursun birini. bu durumu ilk ailene anlat olur mu 🖤 daha sonra karar ver. ilk ailene danış, ilişki tavsiyelerini ailenden alman daha mantıklı. buradaki insanların evi ocağı boş, sana gereksiz tavsiye verirler.
Soran+1 yılAilemle ilgili bir durum yok. Ne karar verirsem benim arkamda olurlar biliyorum.
Hani olay başkasını bulmak da değil. İlişkiler başlar biter bu normaldir. Ama yalanlar dolanlar hiç hoş değil.- +1 yıl
Evet, yalan dolan olması ilişkiyi berbat yapar. Hiç uğraşma, konuş ve ayrıl. Bu kadar basit :)
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olur umarım, bakalım gidişata göre hareket et. İyi akşamlar
En İyi Cevaplar
Seni seven kişi aklında soru işareti bırakmaz her gece yatağına yattığında soru işaretler kafanda dolaşmaz gerçekten seviyorsa bunu hissettirir güven verir. Bence arkandan iş çeviriyor yinede bilemem ama sen bir sor araştır araba kimin üstüne diye eğer altından bir şey çıkarsa bir şüphe duyarsan hiç durma çek git öyle biriyle ömrünü harcama
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bir araştırıp öğrenip ondan sonra ona soracağım. Gerçekten de böyle bir canım yaptıysa beni kaybeder.
- Arabalar konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAraç plaka nedir belli mi. Onun üzerine değil diyorsun o zaman onun aldığını nasıl kanıtlarsin. Hesaptan yüklü para çıkışı mi olmuş, araç için neye göre bunu düşünüyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılBir arkadaşı biliyormuş aracı aldığını o ağzından kaçırdı yanlışlıkla. Ortak hesabımızdan yüklü bir para çıkmamış büyün ihtimalle şahsi hesabından ödedi.
- +1 yıl
Zaten gizli işi ortak hesaptan yapacak kadar aptal değildir. O arkadaş detayı da söylesin o halde, araç kimin adına neden alındı neden söylemiyor?
Soran+1 yılBozacının şahidi işte. Ben de çok üzerine gitmedim bir anda ortalık karışmasın diye. Şimdi eşimi telaşlandırırsa saklamaya falan kalkar
- +1 yıl
İstediği kadar saklasin resmi bir konu bu her şekilde hesaplardan tapudan çıkar. Plakayı biliyorsan 5664 mesaj at, kimim adına olduğu çıkıyor mu onu hatırlamiyorum ama detaylı sorgu olur araçla ilgili. Ücretli mesaj haberin olsun
Soran+1 yılKaza geçmişi vs çıkıyor sahibi çıkmıyor ama olsun. Bulurum ben bir şekilde zaten özel plaka. Çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Satış tarihi de çıkıyor mu o da önemli bir bilgi çünkü. Onun dışında sence bu bir boşanma sebebi mi? Gizli iş çevirmek? Fikrini merak ettim😊
Soran+1 yılEvet çıkıyor.
Kesinlikle öyle. Bizim aramızda sırlar olmamıştı hiçbir zaman. Karşımızdaki sormadan daha anlatırdık her şeyi. Bir arkadaşı için almış olsa bile bunu bana onun söylemesi gerekiyordu başkasından öğrenmem değil. Kaldı ki ben öyle her işine karışan biri de değilim gizlemek için hiçbir geçerli sebebi yok.- +1 yıl
Yerden göğe haklısın...
+1 yılAldatılma durumundan ziyade bir arkadaşı için yapmış olabilir. Genelde öyle oluyor. Ama ne olursa olsun bu evlilik kurallarını çiğneyen bir durum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılKocan senden gizli araba alacak parayi nereden bulmuş. Hesaplariniz ortak degil mi? Giren cikan belli olmayan bir evlilik olamaz. Neden evlisiniz o zaman, sevgili kalsaydiniz daha rahat olurdu bence.. bir insan eşinden parasini malini mirasini sakliyorsa o zaman guvenmiyordur sana yakistirmalar yapiyordur icinde. Ne kötü..
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtak hesabımız da var şahsi hesaplarımız da. Evet maalesef o hayal kırıklığını ben de hissetmeye başladım. En ufak şeyi anlatan adam nasıl böyle bir şeyi benden saklar bilmiyorum. Çok üzücü…
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba kafasinda boşanmak falan mi var? Arabayi bu yuzden baskasinin üstüne yaptırmış olabilir. Artık erkekler bosanmada aldiklarini vermemek, kadinin hak sahibi olmamasi icin başkasının uzerineymis gibi gosteriyor. Belki boyle olabilir durum. Ama kimin uzerine oldugu da önemli bunu ogrenmen gerek nasil olacak bilmiyorum. Kiz kardesi, ablasi falan var mi onlara almis olabilir mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma olduğunu sanmıyorum ya kafasında her şey normal gibi gidiyor. Ablasına almış olsa gizlemez ikisi de. Ailesiyle Aram zaten çok iyi onlar söylerler.
Arabalar konusunda 302 cevap paylaştı. Tanıdığın sigortaci varsa pilakayi şöyle araç sahibini söyler sana. Bubarada bu araç nerde. Başkası biniyorsa sen nasıl öğrendin.
06 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşı laf arasında ağzından kaçırdı böyle bir araba aldığını. Kim biniyor daha emin değilim
Soran+1 yılBuldum buldum. Zaten kabak gibi ismini plakaya yazdırmış.
Soran+1 yılHayır başka birinin adına araba
Arabalar konusunda 610 cevap paylaştı. Sen aldatılmayacak kadın mısın?
Kesin aldatıyor.. Kocana iyi bak, performansı azalmasın, diğer kadınlar demesinler ne biçim kocası var, performansı zayıf diye..
00 Yorumla
+1 yılohaaa gizli telefon alanı duydum araba alanı ilk kez duydum adam level atlatmış:)) sen araştır evde almıştır o
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ya😒
- +1 yıl
valla bana sitem etme.. adamına kız ben sadece gerçeği yazıyorum.. üzgünüm
Ne alakası var? Boşanma aşamasında olan bir arkadaşı nafaka tazminat ödememek için kocana hatir için satış göstermiştir
10 Yorumla
+1 yılHiç sanmam al sat işleri için bazen belli sayıya ulaşınca başkasının üzerine alıp satmaya devam ediyorlar
018 Yorumla
Soran+1 yılAma daha önce hiç saklamazdı böyle durumları
- +1 yıl
Söylenecek önemli bir durum değil ki eve gelip canım ben başkasının üzerine araba alıyorum yanlış anlama böyle böyle dese senin aklına kurt düşecek daha çok araştıracaksın😁
Soran+1 yılAraba alış satış işleriyle uğraşmaz ki. Sürekli uğraştığı bir şey olsa tamam derim de
- +1 yıl
Peki onun olduğunu nerden biliyorsin
Soran+1 yılBir arkadaşıyla konuşmuş o da ağzından kaçırdı
- +1 yıl
Hemen kafanda kurmaya başlamadan bir iyice araştır.
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten önce bir öğrenmeye çalışacağım her şeyi. O zaman gidip soracağım bu araba neyin nesi diye
- +1 yıl
Sorma şeklinde kaba olursa ters teper.
Soran+1 yılKime almış bir öğreneyim sorma şeklim de ona göre değişir
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl4
- +1 yıl
Anladım dikkatli davran yıkma bir şey için yuvani yani
Soran+1 yılBilemiyorum artık yaşayıp göreceğiz
- +1 yıl
Burada ki yorumlarla gaza gelme o olayı yaşamanı istemem
Soran+1 yılGazla bir şeyler yapacak olsam hemen olay çıkartırdım. Önce ne neymiş bir öğreneyim bakalım
- +1 yıl
Akıllı seni
Soran+1 yılDersime çalışmayı severim her zaman 😂
- +1 yıl
Çalışkan öğrenci 😁😁
+1 yılBu troll nasıl tutmuş anlamadım. Biraz daha geliştirmen lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Başka bir kadının adınaysa eğer araba yüksek ihtimal seni aldattığı kişiye almış olabilir ona para yediriyor olabilir
00 YorumlaGizli araba almak nedir. Eşten gizli ciklet bile alınmaz :) Telefonunu incele aradığın orada dır belki :)
00 YorumlaGrcmıs olsun aldatıyo olabılır hesabınız ortak deıl mı araba alınca saklıyo soylemıyo ortak hesap falan yok mu kocan sonucta sor veya
00 Yorumla
+1 yılAl sat işi yapmıyorsa şüphelen derim. O işi yapsa saklamazdı zaten.
10 Yorumla
+1 yılYani başka durumlar da olabilir iyi bir sorgulamadan karar verme aldatıyor diye
00 Yorumla
+1 yılBen bunun pozitif bakılacak bi tarafını göremiyorum başka ihtimal gelmedi aklıma :/
00 YorumlaArabalar konusunda 955 cevap paylaştı. görende senden gizli dondurma almış sanır o nasıl bir gizlemektir
00 Yorumla
+1 yılYok artık araba almış bide gizliyor mu bişeyler karıştırıyor bu adam
00 YorumlaSor işte ruhsat kimin üzerine büyük ihtimalle metres durumu var
00 YorumlaBi iş çeviriyo bence aldatma sadece başla kadınla olmamalı arkandan iş çeviriyo oda kötü
00 YorumlaNasıl gizlemiş öğrensene, o kadar parayı nasıl ayırabilmişte almış 🤔
03 Yorumla
Soran+1 yılPara ayırabilir çok takip etmem zaten bazı hesaplarını ama. Normalde her şeyi söyler. Bunu gizlemesi çok Garip geldi
Soran+1 yılKazanıyor evet. Arabayı bir öğreneyim de eve de bakarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl sat yapan birisine yardımcı olmuş panik yapmayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTuvalete giderken bile haber veren adam bunu neden söylemez o zaman
Cevap sahibi+1 yılÖnemsiz bir şey çünkü, arkadaş ricasını geri çevirmemiş. Al sat için her kişinin sınırlı kullanımı oluyor süre olarak, oda arkadaşına yardımcı olmuş. Maddi zararı da olmaz çünkü arkadaşının ona daha çok güvenmesi gerekiyor. Çünkü eşiniz bu araba benim derse, arkadaşının hak talep etme şansı hiç yoktur. Muhakkak ki çok yakın bir arkadaşı ki, kabul etmiş.
Soran+1 yılÖyle bir şey değil. Bu aracı aldığını bir arkadaşı ağzından kaçırdı yanımda. Sonra da hemen konuyu değiştirdi. Gizli bir işler olmasa arkadaşı böyle bir tepki vermezdi.
Cevap sahibi+1 yılTabi ki ben konu hakkında sadece fikrimi paylaşıyorum, olabilecek bir ihtimali değerlendiriyorum. Dünyanın bir bir hali olduğunu düşünürsek mutlaka farklı sebebe de ihtimal vermelisiniz. Ki her zaman kötüsünü düşünmek iyidir. Ben de sizin gibiyim, ilk olarak kötüsünü düşünürüm iyisi ise sürpriz olsun derim.
Bence kötü düşünme jest yapmayı sever diyirsun belkide iş yemeklerin birinde kimse fitillemiştir ida almıştır
03 Yorumla
Soran+1 yılSöylemesi lazım ama böyle bir şey olsa
Soran+1 yılKi 6 ay geçmiş üzerinden. Söylemek için baya bir zamanı vardı
Araba diyorsun ya sakız değil aldatmasa ne olur eşinden gizli araba almak nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi? Tuvalete giderken bile haber veren adam bunu gizliyor
+1 yılAraba modelini söyleseydiniz aldattığı kişiyi öğrenirdik
01 Yorumla
Soran+1 yılVolvo ama modelini bilmiyorum
+1 yılEvet araba ile aldatıyor seni. Onun egzozu var senin yok.
00 Yorumla
+1 yılTanıdık sigortacı falan varsa belki öğrenebilirsin plaka varsa elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit arabanin olduguna dair bekge cikart sonra bisanma sozlesmesini cikar bosanma nedenini aldatma yap esinin onune koy yuzugunu cikart esine ver hemen anlatmaya baslar gozu korksun biraz
00 Yorumla
+1 yılSanane bundan sana hesap vermek zorunda mı
036 Yorumla
Soran+1 yılHesap vermek zorunda değil. Bilgi vermek zorunda
- +1 yıl
Kimsin sen ya
- +1 yıl
Sen nasıl bir canımsın ne demek kimsin sen ya hayat arkadaşı gün sonunu aynı yatağa giriyorsun her şeyi onunla paylaşıyorsun yeri geldiğinde kendi hayatında aldığı kararları ona da söylemek zorunda kimsin sen diye bir dünya yok eğer ki hiç kimse ise onun için o evde niye duruyor ne işi var
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ulan hödük o eskidenmiş ezilen kadinlar şimdi karşınızda erkek gibi Türk hatunu var sen kimsin loo?
- +1 yıl
Erkek birsey yaparsa benimde yapma hakkım var karışma demeyle olmaz.
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ ateş olsanız 🤣🤣
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ sen benim elime bı düş bakayım görürsün erkek gibi kadını
- +1 yıl
Vallaha sen benim elime düşme seni avrat ederdim ha
- +1 yıl
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ wayyy başa baş dişe diş heee karşıma öyle bir hatun çıkmadı daha 😥
- +1 yıl
Ben çıktım işte bro
- +1 yıl
Keserim ha dilinizi küfür yok ajsjsjsj
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ ben küfür etmiyom ki. Siz ahlaksızlık yapıyorsunuz bana.
- +1 yıl
Bende küfür etmedimki
- +1 yıl
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ o öyle işine gelmeyince küfrediyor. Halbusi çok iyi insanım ama siz bizim şahsi işlerimize karisamazsiniz
- +1 yıl
İş deyince aklıma ç... isim geldi harbiden lan ajsjsi
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ o ne
- +1 yıl
İşşemekkkjj b.. o... k yani ajsjsjs
- +1 yıl
Günde kaç kez ossssuruyonuz ben 60 70 buluyor qjsjs
- +1 yıl
Ahsjsjsjsj kadın deilim ben kizim mk ajsjjs
- +1 yıl
Sanki kendi hiç isssemiyor mk deliği yok sanar gören mk saaaaalllagi sen küfür ederken miden bulanmiuords
- +1 yıl
- +1 yıl
O bir osssssuruhjjluuu yugo ajsjsj
- +1 yıl
Siz hiç ossssssurmuyorsunuz demi mk
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ sus iğrenç yaratık
- +1 yıl
Sizde g.. öt yokmu mk
- +1 yıl
@_ØsurukliÝugo_ bb
Fiziki araba alıyor da onu nerede saklıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılKendi kullanmıyor başkası için aldı büyük ihtimalle
Soran+1 yılSaf değildir ama büyük jestleri sever beyefendi
Soran+1 yılYoo bugüne kadar şüphe duyacağım herhangi bir şey yapmamıştı. Onun dışında da iyi biridir
Soran+1 yılMaddi olarak birbirimize denk iki insanız. Onun hayatımdan çıkması bana maddi olarak hiçbir şey kaybettirmez. O yüzden konuyu çekmeye çalıştığın yer yanlış 😂
Soran+1 yılNe olduğunu anlamaya çalışıyorum sadece. Bugüne kadar bana karşı negatif hiçbir hareketi olmadı ki 4 yıldır da evliyiz. Şu anda karşıma çıkan bu durumu çözmeye çalışıyorum o kadar. Emin olmadan da kimseyi hiçbir şey için suçlamam.
+1 yılkimin zğüerine bakmak lazım
05 Yorumla- +1 yıl
onu sen öğrenemezsin ama ben öğrenirim :d
Soran+1 yılAnlat belki öğrenirim 😂
- +1 yıl
vergi dairesine ya da trafik denetime gidiyosun plakayı söylüyosun sasna söylemiyolar tabiki herkesinkini bildirmezler bu kadar basit bağlantımv ar sağlam o çözüyor
Soran+1 yılÖzel plakaları öğrenemiyor muyuz peki başka şekilde 😂 sen bir yolunu biliyorsundur kesin
- +1 yıl
evet bağlantım var benim ordan öğreniyorum
+1 yılKocana sorsana
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk ne olduğunu bir öğrenip sonra soracağım.
- +1 yıl
Bir erkegin fazla parası varsa zaten Onu takip etmen lazım maalesef erkekler para gördümü çoğunluk aldatıyor..
Soran+1 yılGüvenelim dedik ama bakalım ne çıkacak işin içinden
- +1 yıl
babana bile güvenme 😣
+1 yılEvet kocanla birlikteyiz
10 Yorumla
+1 yılEvet arabayla aldatıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı be kendisine sorsaydın ya
00 Yorumlaevet seni arabasıyla aldatıyor
00 YorumlaBöyle bir şey olacağını sanmıyorum bu işte bir iş
00 YorumlaBelki sürpriz yapcak sana
00 YorumlaGizli araba alan. Aldatır da
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYok Bi arkadaşına yardim etmistir
00 YorumlaOhaa olaya gel bakalım ne çıkacak:)
00 Yorumla
+1 yılmaşallah ne güçlü ilişki ama
00 YorumlaBu çok büyük bir şey ayrılık sebebi
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun diye mesaj at.
00 Yorumla
+1 yılAraştırmak lazım kendisine Sor bakalım ne diyor
00 Yorumla
+1 yılBizde o bilgi yok.
00 YorumlaKocan mı var derdin var 😅
00 Yorumla
+1 yılBaşkasının kim olduğu da önemli.
00 YorumlaEvet seni wolkswagen passatla aldatıyor 😱
00 YorumlaAynen pardon ya bana almıştı
00 Yorumlabence aldatıyor dikkat et
00 Yorumla
+1 yılarabayla alakası yok gibi..
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden bir şey saklamış olması konu aslında …
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkası kim? Kayıtlardan çıkarki
01 Yorumla
Soran+1 yılArabayı daha yeni öğrendim çok araştırma fırsatım olmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki hocam boynuz yemek orucu bozar mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUydur uydur salla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmiş olsun kardeşim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoynuzlarınız güzelmiş hanımefendi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın iş çeviriyor arkadan
00 Yorumla
+1 yılBaşka şüpheli durum var mı hal ve haraketlerinde?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Belki bir arkadasina yardim etmistir ya da ortak olmuslardir? Lutfen o sizin kocanız
Soran+1 yılBöyle bir durumu gizlemesine gerek yok ki
- +1 yıl
Evet haklsnz belkide süpriz yapmak istemistir adam
kıme almıs ama
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu bilsem her şey ortaya çıkacak 😂
Soran+1 yılYok ya ben 5 yıldır aynı arabayı kullanıyorum. Kesinlikle bana değil 😕
Soran+1 yılÖyle bir şey yaptıysa yolu açık olsun bundan sonra. Ne diyeyim 😅
Soran+1 yılYok sıkılmadım. Konforludur severim. Kaza falan olmazsa daha 10 yıl kullanırım😂
Soran+1 yılYok ondan da sıkılmadım 😂
Soran+1 yılOlayı maddiyata bağlamaya çalışan ikinci kişisin ama öyle bir bağımlılık yok aramızda. Bugün hayatımdan çıksa ben maddi olarak hiçbir şey kaybetmem. O yüzden konuyu oraya çekmeyin.
+1 yılTebrikler aldatılmışsın
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne