Arabada ki ufak tefek çizikleri kapatmak için kullanıyorum dedi inanmalı mıyım🙄
Arabada ki ufak tefek çizikleri kapatmak için kullanıyorum dedi inanmalı mıyım🙄
Hemen böyle düşünme ama 🥺rötuş için almıştır. Kılcal çizikler için falan
Tabi ki evet balhatun. Seni hunharca aldattığını , arabada diğer manıtaya makyaj yaptığını nasıl acık acık yazayım 😢
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Onun için genelde rötuş boyası kullanılır oje kullanılmaz. Hiç oje kullananı görmedim açıkçası :)))
https://urun.n11.com/rotus-boyasi/renault-megane-beyaz-rotus-boyasi-boya-kodu369-akzo-nobel-P370119538
Aldatmasını bilemem de belki bir sey yoktur da kıskanma diye öyle demiştir.
Yokkk canım ne aldatılması sana hediye almıştır eger kullanılmışsa da hic canını sıkma guzel mi diye denemiştir 😅
Sakaa bi yana doğru söylemiştirr..
Arabalardaki ufak çizgilere sulu boya ya da oje gibi şeylerle müdahale edilebiliyor.
Bir diğer ihtimal de mor ışığa karşı lekeleri kapatması açısından araçlarda oje kullanılması 😄
bi dur sakin.
bende de oje var aracımda opak beyaz cızık kapatıyom , arac ıle aynı renk ise kasma sıkıntı yok farklı renk ıse agzını kulağını yırtabilirsin.
Ön yargı bu durumda gerek yok akrabasının olabilir, küçük yeğen , kuzen olabilir Analiz yapmak gerekir, direk suçlama olmaz
Doğru söylüyor olabilir bende kullanmıştım araç rengi ile oje aynı renkte ise sorun yok demektir
Kondom bulanlar var hey yavrum hey arabayla aynı renkteyse belki arabadaki Çizikleri kapatıyordur jxjcjc
Belki sana almıştır belki aileden biri unutmuştur hemen kötü düşünme ama kafana takacağınız sor gitsin
Araba ile aynı renkteyse doğru söylüyor olabilir ama farklıysa geçmiş olsun :(
Tabiki olabilir böyle şeyler çok durma üstünde
Yok yahu ne aldatılması? Bana çok inandırıcı geldi, çizikleri boyuyordur 😂😂
Senin gibi yağmur yağmasına vesile olamıyorum, su serpeyim dedim sjsjsj
Aldatılma ihtimali var. Ya arabaya senden başka kız binmişse ve ojesini arabada unutmuşsa?
Arabada oje nasıl unutulur ki? Öyle aceleci ve detaysız biri ile aldatmak istemem 🤣
Bence çok önemli bi kanıt değil iyi gözlemle başka daha kötü kanıtlar ara bulursan yapıştır tokadı
Çok yaratıcı bi bahane :D bence inanmamalısın ama tebrik etmelisin
Arabanın rengi ile uyuyorsa doğrudur bende yapıyorum
Arabanın rengi ile oje uyuyor mu? birde çizikleri oje kapatır mıymış ilk kez duydum sjsjsjs
Hemen kötü düşünme bence. Belki korsan taksicilik yapıyordur, kadın müşterisi, çantasından cüzdan çıkarırken düşürmüştür.
Ojesini kaybedenler de ojesinin neden kaybolduğunu anlıyor. Arabasıyla aynı renk ise doğru söylediğine yemin edebilirim. :D
Oje rengi arabayla aynı renkse sevgilin dogru söylüyor
En İyi Erkek Görüşü