arabası olmayanlara da nasip olur inş, onlar da olsaydı kaç günde bir yıkardı :)

arabası olmayanlara da nasip olur inş, onlar da olsaydı kaç günde bir yıkardı :)

walla öncelikle bi arabayı alicak parayı toparlamak yıllar alıyor sonra maddi durumunuz bayaa bi yerinde olmalı yani çok zorlu şeyler bunlar aylık gelirinizlede bağlantılı ,
size şaka gibi gelebilir ama şu an arabalar kilometrede bikaç TL yakıyor yani kapıda yatan arabaniza camdan bakmak zorunda kalabiliyorsunuz trafik sigortası kaskosu kredisi bakımları lastikleri kazası belası çook ağır şeyler ama alışan insan eroini bırakır arabayı bırakamaz cunki o anahtar cebinizde ve istediğiniz an sizinle yola çıkmaya hazır bu size özgürlük duygusu katıyor, yani kısacası maddi durumunuz sizi araç sahibi yapar ya da yapamaz cüzdanınızın kalınlığına bağlı
Yazın bazen haftada bir bazen 10 günde bir, nadiren 20 günde bir; ama kışın haftalarca veya aylarca yıkayamıyorum. Malum ellerim soğuktan çatlayıp acıyor, bu yüzden yağmur veya kar yağmasını bekliyorum.
Beyaz olduğu için ayda 1 kere anca keyfim olursa kafam eserse daha fazla yıkadığım oluyor bir keresinde o kadar kirli ve çamur içindeydi ki polis çevirmişti 😊
Cevap
32Cevap
Aracım yok ama olsaydı 2 haftada bir olurdu
Eskiden is cikisi cuma aksam cok yogun trafigi atlatmak icin akaryakit istasyonunda her hafta cuma is cikisi yikardim simdi kapali garajda yatiyo tozlaniyo kavusmama 1 bucuk ay kaldi
Haftada bir yıkamacıya veriyorum genelde bazen 2 defa
Normalde 3-4 günde bir yıkarım ama bu sıralar havalar kapalı yağmur vs yağıyor. Elleşmiyorum 😂
3 günde bir yıkarım.
Kendim.
Ama motor araba değil
Ortalama 2 haftada bir. Fazla batmışsa haftayı beklemem veriyorum o zaman iç dış yıkamaya hemen
Arabam beyaz kir götürüyor yağmur yapsa yeter bazen ayda bir yıkarım.
2 aracım var
Ford ranger 4x4
Mazda cx3
Haftada 1 kez yıkarım
2 haftada bir hava durumlarına göre değişir ama çamur yağarsa direkt ertesi günü
Arabam yok ama olursa; iç tozunu her gün dışını da Haftada bir yıkarım. Çamur gibi kirli olan araçlar arabanın güzelliğini perdeliyor.:-)
Kirlendiği sürece yıkarım
arabam yok olsa muhtemelen ayda bir yikarim koksun bişi olmaz :dasdq
Bazen bir kaç haftada bazen birkaç ayda bir
İlgilenebilen bir tip değilim
2 günde bir bazen ya da haftada 1 falan
Olsa da yıkasam köpük köpük 🥲
haftasonları deşarj aktivitem
Arabam yok artık sormayın böyle acıklı sorular🥀
şu an yok önceden her gün yıkardın 🥲🥲🥲🥲
Bazen 3-4 ayda bir ama genelde haftada 1
Ayda bir fiyatlar çok uçtu
Topzlanırlarsa yıkarımmm
Haftada bir yıkamaya veriyorum.
Kirlendikçe 3 günde oluyor 15 günde
Arabaya verceğim parayı kız arkadaşıma veririm ❤❤
Bence alamıyorum de dürüstçe
@Herhangibiri947 https://youtu.be/_3zqrGLf8B4
Şehrin azizlerini severim. Bir ara Norman Reedusa aşıktım jdndn
Zengin değil, konfor yaratan bir eş iste
O kadar detaylı düşünmüyoruz valla😄 konfor yaratsın direk tamam.. "aşkın sularına kendini bırak" modu😄
Dediğinden bişey anlamadım valla😅
Jigolo musun
Ben de 2 xperim kısmet
10 gundur yıkamıyorum les gıbı oldu
Değişiyor ya
Kirlendiği zaman.
Bil bakalım ne eksik😅
Ayda 1
Normalde 2 3 günde bir yıkanması lazım ben ayda 1
2 hafta oldu sanırım
2 günde 1
Ayda 1 iç dış