Arabalar Arabanızı kaç günde bir yıkıyorsunuz? Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben haftadan haftaya yıkıyorum, temiz olmayınca huzursuz hissediyorum nedense 🤦 Arabanızı kaç günde bir yıkıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kimoos Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Alfalar hergün temizlik yapar 1 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Vakit olsa bende her gün yıkarım 😏 alfayız yani öyle mi 😂 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 545 cevap paylaştı. Ben de haftadan haftaya yıkıyordum (!)3 Haftadır yıkamıyorum, yarın gidip yıkayayım, iyi oldu hatırlattığın. 1 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Yıka tabi temiz araba iyidir Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Ne kadarsa aldın? 😄haftalık bazen aylık yıkarım 1 3 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl 73.5 idi aldığım zaman şimdi 120-130 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl İyi yatırım 😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Biraz öyle oldu 😂 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl 1 kez yikadim oda kar yagdiginda yollara tuz dokmuslerdi, araba baya kirli gozukuyordu yikadim. Yoksa yikamam. 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Mecbur kalmadıkça yikamiyorum 3 yıldan beri içini 1 kere temizledim Dışını 2 sefer yıkadım 3 yılda 2 bin km yol yaptim 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Haftada bir günümü ona ayırırım detaylı ama çaresiz pis bir yere girdiysem çıkışta en azından su tutarım. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Yazları 1,5-2 haftada bir yıkarım, kışın yağmur veya kara bırakıyorum. Ellerim soğuktan acıyor. 1 0 Yorumla
MrsZeki Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Su israfi yani, anladim 1 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ne alaka? Leş gibi oluyo 1 hafta içinde Yorumla
amanöylesine Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabam yok, arablardan nefret ederim. 1 3 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Neden nefret ediyorsun? Yorumla amanöylesine +1 yıl Yaşadığım birkaç şeyden dolayı. Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Anladım Yorumla
Ad1mb1l1nm1yor Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Arabam yok lanet olsun 😑 1 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Olur inş Yorumla
1984sünnetolacak Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl Arabam yok inşallah olursa haftada 1 kez yıkarım 1 0 Yorumla
Hshwhsfjfjd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Ne arabası laaaaaa bisikletim bile yok 1 0 Yorumla
Gölgejkl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl arabyla babam ilgileniyo traktörde bana kalıyo 1 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Araba olsa keşke. Ehliyetim bile yok. 1 1 Yorumla mutsuzben47 +1 yıl 😅 Yorumla
düşünenpattes Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hergün şöyle bir gözümle bakıyorum 1 0 Yorumla
_Eftalya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok yikayamiyorum 2 5 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Kesin varsa onu yıka 😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Kedin* Yorumla _Eftalya__ +1 yıl o da yok:( Yorumla _Eftalya__ +1 yıl kendimi yıkıyorum sadece Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Oda iyi 😂 Yorumla
Mystery1994 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yılda 2 3 kez 1 15 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Naptın yaa binilmez o arabaya mikrop kapacan gıı Yorumla Mystery1994 +1 yıl Bir şey olmuyor 😂😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Oto yıkama da çalışmıştım bir zamanlar boş kalmamak için.. kadınların arabası geliyodu abi bu kadar pis olamaz bir insan ya leş gibiydi resmen azıcık temiz olsanız? Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Kendine saygın yok bari binen insanlara saygınız olsun aga 😂 Yorumla Mystery1994 +1 yıl Ya içinde bir şey yok arabanın gayet temiz Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Dışı kötü yani 😂 abi içi temiz dışı pis olmaz kii yapıyorsan tam yap dışını da temizliyiver Yorumla Mystery1994 +1 yıl Yağmur yıkıyor ara sıra istasyonda abi yıkıyor oluyor işte 😂😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Kendin yıka zevkli oluyor 😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ben bi ara 3 saat uğraşmıştım, babam yeter artık bırak gel demişti sşgldşlg yoldan geçen tanıdık da boyası kalkacak yeter artık demişti şdgkldlg Yorumla Mystery1994 +1 yıl Sana kolay gelsin ben uğraşamam 😂😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ahahah 😂 tamam Yorumla Wunderwaffe_ +1 yıl Kadından araba ve telefon alınmaz Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl @Wunderwaffe_ haklısın bro bilmiyorlar kullanmasını Yorumla Wunderwaffe_ +1 yıl Anasını sıkıyorlar sjskdlf Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl @Wunderwaffe_ hahahaha valla öyle bea Yorumla
zehralmk1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bu ara her gün yıkıyorum 😊 1 5 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl İmkan olsa bende yıkıcam çalışıyorum vaktim kalmıyor 🤣 Yorumla zehralmk1 +1 yıl Bende çalışıyorum iş çıkışı yıkıyorum vallaha😂 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Takıntılıyız sanırım ya her gün yıkamak zor olur ve gereksiz diye düşünüyorum ama temiz olmayınca da huzurum kaçıyor ya şalflhh Yorumla zehralmk1 +1 yıl Temiz görünmesi lazım beni temsil ediyor😂😂 şaka bir yana işe arabayla gelip gidiyorum hava sıcak sıcakta yanıyor araba iyi geliyor yıkamak Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Senin gibi birini bulursam gözüm açık gitmez valla şdlgldlg Allah'ım nasip et 🤣 Yorumla
Mikropbacısı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Eskitecen olum yavas 1 1 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Bişi olmas Yorumla
seerenayyy Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Arabam olunca ben; 0 2 Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Ne alaka olm? Normal bir soru sordum olayı başka yerlere çekme kalbini kırarım Yorumla seerenayyy +1 yıl Kes ln sesini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Alfalar hergün temizlik yapar
Vakit olsa bende her gün yıkarım 😏 alfayız yani öyle mi 😂
Ben de haftadan haftaya yıkıyordum (!)
3 Haftadır yıkamıyorum, yarın gidip yıkayayım, iyi oldu hatırlattığın.
Yıka tabi temiz araba iyidir
Ne kadarsa aldın? 😄
haftalık bazen aylık yıkarım
73.5 idi aldığım zaman şimdi 120-130
İyi yatırım 😂
Biraz öyle oldu 😂
1 kez yikadim oda kar yagdiginda yollara tuz dokmuslerdi, araba baya kirli gozukuyordu yikadim. Yoksa yikamam.
Mecbur kalmadıkça yikamiyorum
3 yıldan beri içini 1 kere temizledim
Dışını 2 sefer yıkadım
3 yılda 2 bin km yol yaptim
Haftada bir günümü ona ayırırım detaylı ama çaresiz pis bir yere girdiysem çıkışta en azından su tutarım.
Yazları 1,5-2 haftada bir yıkarım, kışın yağmur veya kara bırakıyorum. Ellerim soğuktan acıyor.
Su israfi yani, anladim
Ne alaka? Leş gibi oluyo 1 hafta içinde
Arabam yok, arablardan nefret ederim.
Neden nefret ediyorsun?
Yaşadığım birkaç şeyden dolayı.
Anladım
Arabam yok lanet olsun 😑
Olur inş
Arabam yok inşallah olursa haftada 1 kez yıkarım
Ne arabası laaaaaa bisikletim bile yok
Olsa haftada bir yıkardım zaar
arabyla babam ilgileniyo traktörde bana kalıyo
ortalam hafta da 1 gün
Araba olsa keşke. Ehliyetim bile yok.
😅
Hergün şöyle bir gözümle bakıyorum
Yok yikayamiyorum
Kesin varsa onu yıka 😂
Kedin*
o da yok:(
kendimi yıkıyorum sadece
Oda iyi 😂
Yılda 2 3 kez
Naptın yaa binilmez o arabaya mikrop kapacan gıı
Bir şey olmuyor 😂😂
Oto yıkama da çalışmıştım bir zamanlar boş kalmamak için.. kadınların arabası geliyodu abi bu kadar pis olamaz bir insan ya leş gibiydi resmen azıcık temiz olsanız?
Kendine saygın yok bari binen insanlara saygınız olsun aga 😂
Ya içinde bir şey yok arabanın gayet temiz
Dışı kötü yani 😂 abi içi temiz dışı pis olmaz kii yapıyorsan tam yap dışını da temizliyiver
Yağmur yıkıyor ara sıra istasyonda abi yıkıyor oluyor işte 😂😂
Kendin yıka zevkli oluyor 😂
Ben bi ara 3 saat uğraşmıştım, babam yeter artık bırak gel demişti sşgldşlg yoldan geçen tanıdık da boyası kalkacak yeter artık demişti şdgkldlg
Sana kolay gelsin ben uğraşamam 😂😂
Ahahah 😂 tamam
Kadından araba ve telefon alınmaz
@Wunderwaffe_ haklısın bro bilmiyorlar kullanmasını
Anasını sıkıyorlar sjskdlf
@Wunderwaffe_ hahahaha valla öyle bea
Bu ara her gün yıkıyorum 😊
İmkan olsa bende yıkıcam çalışıyorum vaktim kalmıyor 🤣
Bende çalışıyorum iş çıkışı yıkıyorum vallaha😂
Takıntılıyız sanırım ya her gün yıkamak zor olur ve gereksiz diye düşünüyorum ama temiz olmayınca da huzurum kaçıyor ya şalflhh
Temiz görünmesi lazım beni temsil ediyor😂😂 şaka bir yana işe arabayla gelip gidiyorum hava sıcak sıcakta yanıyor araba iyi geliyor yıkamak
Senin gibi birini bulursam gözüm açık gitmez valla şdlgldlg Allah'ım nasip et 🤣
Arabam yok 🥺
haftada iki defa
arabam yok 😆😆
Hiç yıkamıyorum
40 yilda bir
Eskitecen olum yavas
Bişi olmas
Haftada bir
Her gün yıkıyorlar
Arabam olunca ben;
Ne alaka olm? Normal bir soru sordum olayı başka yerlere çekme kalbini kırarım