Ben araba ve saatten ibaretim demek değilse ne demek oluyor sizce bu?

Bu tarz selfielere düşen kadınlar var mı gerçekten? Onların kişiliği hakkında ne denebilir?
Ben araba ve saatten ibaretim demek değilse ne demek oluyor sizce bu?

Bu tarz selfielere düşen kadınlar var mı gerçekten? Onların kişiliği hakkında ne denebilir?
Her insan bir şeyle ön plana çıkmak ister. Konuşkanlık, espri, genel kültür, güzellik, duruş. Ama silik insanlar mal varlığı ile kendisini direkt pazarlamak ister. Bu yüzden böyle fotoğraf atarlar.
para ve mal ile insanları etkileyemezsiniz
insanları merhametinizle nezaketinizle kişiliğinizle hayata karşı duruşunuzla etkileyebilirsiniz, tabiki bu tip resimlere düşen kızlar vardır aslında resimdeki karakterleri değilde bu tip insanlara düşen kızları bi incelemek lazım 🤓
ayrıca arabalar çok özel ilgi alanımdır arabaları çok severim maddi imkanım çok iyi olsa a'sından z'sine kadar herseyi (tasarımı fikri) bana ait olan bi araba toplamak imal etmek isterdim ve o arabanın içinde yaşamak isterdim, arabaların ruhu vardır ve bi insan arabasıyla tamamen bütünleşmelidir (amaaa nerde bizdeki o imkanlar)
Hayat o kadar süpriz dolu ki. Hayal et, bir gün olur elbet…Daha yaşınız küçük…
yaş yanlış 🤓 dönülmez ufkun aksamindayim ve enişte doblom var 😎 sülemesi ayıp 🚐
Dedim ya hayat bu belli olmaz..
tucker filmini izlemediyseniz izleyin hold the Tiger (hold dı Taygır kaplanı tut) çok güzel devrim tadında bi filmdir şiddetle tavsiye ederim
içimde sevdam oto aşkım var ama yaşadığımız coğrafya hicmi hiç oto sevgisi hatta insan sevgisi bile barındırmıyor
İlk aşkım 64 1/5 mustang di
onu çok uzuun yıllardır tek favorim yaptım ama şimdi her arabanın kendine ait bi ruhu olduğuna inanıyorum aynı insanlar gibi, dedimya yeterli param olsa (ki bu yapılmak istenen projeye göre değişkendir) seve seve bu işe dalarım vee kapımı hergun dünya tv lerin den onlarca oto programı yapımcısı çalardı , arabaları anlamak hiçte zor deildir onlarında bi limiti vardır gereksinimleri vardır ve bakıma ilgiye muhtaçtırlar, benim arabamı sevdiğim kadarının çeyreği beni sevecek olanı bulsam ateşleme zamanım bile karışırdı 😎
Mal ile tav olan, mal ile ağırlanır ve kıymet biçilir.
Daha doğrusu, arabaya tav olan aynen öyle mal ile muamele edilir.
İşin ötesinde şu görsele tav olmak nedir?
Bu kadar mı ucuz insanlar...
Böyle görsel paylaşmam, paylaşana iyi bakmam, tav olana da selam bile vermem.
Yooo, çok normal bişeydir, ben de hep öyle paylaşırım fotoları :)))
Var tabi, etiket Şahin ve Casio saat bir arada olunca tav olmayacak kimseyi tanımam
Baakk baaakk nasıl hoşuna gitti dimi? :))
Zaten senin gibiler beğendiği için aldım Şahini :))
Cevap
12Cevap
Evet ilgi çekmektir ve hava atmaktır
Bu geldi aklıma, daha da söze gerek yok bence 😂
"ay adam zengin" diye düşecek kadınlar elbette vardır. Böyle fotoğraflara düşmeyecek kadınlarla iletişim kurmak lazım.
onlar sala ozaman demek bulustu zaman nerde diye sormuyorlarmi bende var arada saatte ama hic resmim yok oyle 😂😂😂
Hiç gereği yok öyle şeylerin ama yapacak bir şey yok.
Sonradan görme, zekasıyla değil malıyla övünen zavallılar
Bu da bir şey mi masanın üzerinde para desteleri ile foto paylaştım fake foto ile ona bile yazan bir dünya kadin oldu sen düşün
Pazarlama tekniği. Benim giderim yok ama param var diyor
Çok havalı göründüklerini sanıyolar ama aslında görmemişlik, cringe ve kanka saçmalık yani
Bence egoistlik başka bişey değil noluyoki paylaşınca bütün kızlar üstüne alıcak sanıyor herhalde
beyinsiz kadınlar düşer çünkü düşünecek beyin yok
Varosluk kokan fotograflar
Bunlara düşen de ne bileyim🙄golddigger
desinlere yaşıyan bebe
Hava atanlar genelde oyle yapar
Görmemişlik veya sonradan görmelil bence.
arabaliysam varim mm
Aynen öyle :D
görgüsüzlük
bende koyacam sbdhdh
ilgi çekmk içindir
Sevmiyoruz
Hava atmayı sevenler
Belki bilemedin
Gormemişlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?