Dönüş var taaa en arkadan önüme geçiyorlar hak ya vermiyorum dibime kadar yanaşıyor 0 a 0
Kamera takmak istiyorum kesip kesip polise versem ilgilenen olur mu?
Kamera takmak istiyorum kesip kesip polise versem ilgilenen olur mu?
Seni çok iyi anlıyorum nefret ediyorum trafiğe çıkmaktan, bu kadar ahlaksız görgüsüz olunamaz diyorum hep... okumusundan, zenginine kadar ... Umarım çok ciddi cezalar gelir
Araç kamerası ile kayot alıp evde kesip polise göndereceğim en yakın karakola vereceğim
Kırmızı ışık falan hiç affetmeyecem enayimiyim ben ben bekliyorum
Bi çalışma yapıyorlardı whatsapp şikayet hattı falan olacaktı bencede şikayet et en azından için rahatlar bi kaç ceza yiyince de yapmazlar belki
Önüne kıranlara sinir olmakta sonuna kadar haklısın 😤 Türkiye yolları zaten sabır testi gibi oldu.
Aracına ön–arka kamera takman kesinlikle mantıklı 👍 Hem olası kaza durumunda delilin olur hem de ciddi tehlike yaratanları şikayet edebilirsin.
E-Devlet üzerinden mobese/ihbar sistemleri ve Alo 155’le paylaşabiliyorsun ama her videoya anında işlem bekleme. Yine de caydırıcılık için çok iyi hamle 😉🚗📹
Cevap
2Cevap
Kamera çok faydalı oluyor iki aracımdada var
Gaza bas vur suçlu olsun
He çıkarsın palayı Ankara sincan tofaşla geliyor adam can gittikten sonrası önemli değil ben ceza yesin istiyorum
O zaman sinirlenme sakin sakin sür
Araç kamerası alacam kırdığı kısımları kırmızada geçtiğinde ve varsa haftalık polise vercem onlar uğraşsın
Önüne kırmak suç değil ama kırmızı ışıkta geçenler suç
Suç cezası var
Sağa dönüş yapıyorsun kuyruk var mesala dönüş için sol şeritten en sondan en başa girenler var bu suç cezası var polis varken kimse yapamıyor
Şerit ihlali varsa suçtur ama önüne kırdıysa şeride girdiyse suç olmaz, görmedim der geçer kendini savunur. Selektör attı yol verdi der girdim der.
Ya hocam basit şerit değişmeleründen bahsetmiyorum adam sıfıra sıfır yanaşıyor yol vermiyorum 10 dk beklemişim neyse suç ben biliyorum ceza yedi arkadaş
Tamam o şerit ihlali oluyor, muhtemelen ters şeride çıkıyor ve önüne giriyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?