Arkdaşlar 2001 model bmw 316i (e46) mi alayım yoksa 2010model chevrolet cruze mi almalıyım? Etrafımdakiler bmw daha iyi olur daha rahat satarsın ama masrafı bitirir seni dedi ama cruzenin de masrafı çok olur bence size bi danışayım dedim?
Bmw 316i (e46)
Chevrolet Cruze
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
2010 chevrolet
BMW nin masrafına kolay yetişemezsin. 250 bin km de motor yenilenmesi gerekiyor. 125 bin harcadım ben motor yenilenmesi için
2001 model benim dediğim araba ve 320bin kmde
250 de motor yenilenmiş mi sor bi
Bilmiyorum ki arkadaşımda var 478binde ama sağlam hafif masrafı illa olur ama 21 yaşındaki arabaya göre 320k normal. Bmw cruzeye göre daha iyidir diye düşünüyorum
chevanin yanından geçme. çünkü amerika dışında satılan chevaları uzakdoğulular üretiyort
Babamda bmw daha iyidir diyor satması falan daha kolay daha kalitelidir diyor ama biri 2010 biri 2001 o düşündürüyo biraz
o da çok eskiymiş. biraz daha üst modellere bak 2010 sonrasına bak bmw'nin
Bütçem o yoksa imkanım olsa gider sıfır alırım
o zaman boş ver. iki araba da alınmaz. toplu taşıma daha mantıklı bu durumda. 2001 bmw çok sorun çıarabilir.
Araba almadan da olmuyor ki yarın daha pahalı oluyor. Tofaşlar bile 120 130 olmuşken 210a bmw iyidir bence
tofaş dediğin sanırım türk yapımı araçlar. valla ben böyle bir durumda olsaydım toplu taşımadan başkasını düşünmezdim. türkiyede nasıl bu kadar saçma bir piyasa olabiliyor.
Chevrolet al daha iyi
Bmw 316i (e46)
2010 Chevrolet