Arabalar Bindiğim martı giderken garip ses ve duman çıkarmaya başladı. Sizce kapatıp gitsem ne olur? nedenamaa Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bindiğim martı giderken garip ses ve duman çıkarmaya başladı. Sizce kapatıp gitsm ne olur? Güncellemeler+1 yıl Müşteri hizmetlerine danışdm. Gölge Bi yere kitleyip 1 saatt snra geri çalışdrmm gerektiği söylendi. Bindiğim martı giderken garip ses ve duman çıkarmaya başladı. Sizce kapatıp gitsem ne olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. bence bir şey olmaz 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl İnsanlık adına onu bildir. Duyarsız vatandaş olma. Zaten Ekrem tatilde ilgilenmiyor. 1 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Gerekeni yaptm 👍 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Senden sonra gelen şikayet ederse ihale sana kalır. Destek'e bağlanıp sorunu tarif et. 0 3 Yorumla nedenamaa +1 yıl Yetkililer ile görüştüm sorun yok. Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Geçmiş olsun ✌️ Yorumla nedenamaa +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sürüşünü sonlandır bağla git. Not bırakabiliyorsan da uygulama üzerinden bırak bence 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Yetkililere bildirdim. Yorumla
Mikkifare Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl motosiklet kullanıyorum fakat bu martı vs gibi şeylerden daha çok korkuyorum tehlikeli geliyor bana 0 3 Yorumla nedenamaa +1 yıl Haklısın birz tehlikeli ama motorum yok 🙂 Yorumla Mikkifare +1 yıl Olur inşallah bir gün Yorumla nedenamaa +1 yıl İnşallah 🙏 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Uygulamadan yardım alsan daha doğru olur yoksa kartınızdan para çekebilirler. 0 4 Yorumla nedenamaa +1 yıl Evet öyle yaptım. Yorumla technocrates +1 yıl Doğru olanı yaptınız bence. Yorumla nedenamaa +1 yıl Evet 🙂 Yorumla technocrates +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
06Angara_lı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Çekici çagır sanayiye götürde yaptır😀 1 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bozmussun parasını alırlar 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Gerekn yapıldı 😀👍 Yorumla
kumsalnhr Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl bıyeremi carptin 0 3 Yorumla nedenamaa +1 yıl Hayır giderken ses çıkarmaya başladı indm. Dumanlar ckdi yetkililere bildirdim. Yorumla kumsalnhr +1 yıl ben bınemıyorum ona ya bayagı cesartlısın nerd ebındınkı hangı sehır Yorumla nedenamaa +1 yıl İzmir'de çıktığından beri biniyorum ya alışdm. Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl müşteri hizmetlerini ara durumu anlat 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl öyle yptm gerekn yapıldı. Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bunlr skntılı mrtı motorun şrjı btmşti bn de arayp drumu anltnca sistmi kapatmşlrdı Yorumla
TakkeliHoca Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl müşteri hizmetlerini ara. 0 3 Yorumla nedenamaa +1 yıl öyle yptm. Yorumla TakkeliHoca +1 yıl süpersin. kekolar gibi bozuldu diye atıp kaçmadın. duyarlı vatandaşlara bayılıyorum. büyüksen ellerinde, küçüksen gözlerinden öpüyorum. Yorumla nedenamaa +1 yıl Teşekkür ederimmm kalp 💖 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Geri takip yapmıycak mısn 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Gizlisin hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atıyorm simdi takip Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 950 cevap paylaştı. kapat git bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Martı değil bu bin bin 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl burada bunlrn her rengine marti denir teşekkür. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bin bin o Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kırdın kırdın işte 0 2 Yorumla nedenamaa +1 yıl Tabi efenm kırdm :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi öpücükle tamir edebilirim Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl bağla gitsin 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Tabiki öyle birşy ypmm ynlş olurdu. Gerekeni yptm teşekkürler. Yorumla
yargıç_bey Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kac kilosun kamil 0 4 Yorumla yargıç_bey +1 yıl Saka saka guzellik 👸😎🙏 sizin orada martimi var Yorumla nedenamaa +1 yıl 54 😏 Yorumla nedenamaa +1 yıl Fake mi benziyor? Hayır değil. Yorumla nedenamaa +1 yıl İsteği kabul et. Yorumla
Zaza0700 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Olmaz 0 1 Yorumla nedenamaa +1 yıl Yetkililere bildirdim. Gerekn yapıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bence bir şey olmaz
İnsanlık adına onu bildir. Duyarsız vatandaş olma. Zaten Ekrem tatilde ilgilenmiyor.
Gerekeni yaptm 👍
Senden sonra gelen şikayet ederse ihale sana kalır. Destek'e bağlanıp sorunu tarif et.
Yetkililer ile görüştüm sorun yok.
Geçmiş olsun ✌️
Teşekkür ederim 🙏
Sürüşünü sonlandır bağla git. Not bırakabiliyorsan da uygulama üzerinden bırak bence
Yetkililere bildirdim.
motosiklet kullanıyorum fakat bu martı vs gibi şeylerden daha çok korkuyorum tehlikeli geliyor bana
Haklısın birz tehlikeli ama motorum yok 🙂
Olur inşallah bir gün
İnşallah 🙏
Uygulamadan yardım alsan daha doğru olur yoksa kartınızdan para çekebilirler.
Evet öyle yaptım.
Doğru olanı yaptınız bence.
Evet 🙂
👏👏👏
Çekici çagır sanayiye götürde yaptır😀
Vakit kaybetmeden teslim et
Bozmussun parasını alırlar
Gerekn yapıldı 😀👍
bıyeremi carptin
Hayır giderken ses çıkarmaya başladı indm. Dumanlar ckdi yetkililere bildirdim.
ben bınemıyorum ona ya bayagı cesartlısın nerd ebındınkı hangı sehır
İzmir'de çıktığından beri biniyorum ya alışdm.
müşteri hizmetlerini ara durumu anlat
öyle yptm gerekn yapıldı.
Bunlr skntılı mrtı motorun şrjı btmşti bn de arayp drumu anltnca sistmi kapatmşlrdı
müşteri hizmetlerini ara.
öyle yptm.
süpersin. kekolar gibi bozuldu diye atıp kaçmadın. duyarlı vatandaşlara bayılıyorum. büyüksen ellerinde, küçüksen gözlerinden öpüyorum.
Teşekkür ederimmm kalp 💖
Nefes alsın biraz hayvan
Seninle alakalı değildir zaten.
Geri takip yapmıycak mısn
Gizlisin hani
Atıyorm simdi takip
kapat git bir şey olmaz
Martı değil bu bin bin
burada bunlrn her rengine marti denir teşekkür.
Bin bin o
Kırdın kırdın işte
Tabi efenm kırdm :d
Bi öpücükle tamir edebilirim
bağla gitsin
Tabiki öyle birşy ypmm ynlş olurdu. Gerekeni yptm teşekkürler.
Kac kilosun kamil
Saka saka guzellik 👸😎🙏 sizin orada martimi var
54 😏
Fake mi benziyor? Hayır değil.
İsteği kabul et.
Olmaz
Yetkililere bildirdim. Gerekn yapıldı