Bugün yokuş yukarı olan bir yolda seyir halindeydim sonra dönüş yapacaktım o sırada pat diye ses geldi lastikten çıktı sandım. Araçtan indim baktım kaportadan sigara dumanı gibi duman çıkıyor ve yanık kokusu vardı, kaportayi açtım biraz sonra duman geçti, baktım bir sorunda yoktu biraz bekledikten sonra tekrar çalıştırdım sorunsuz gittim o pat sesinin ve çıkan dumanın sebebi ne olabilir
2 ay
Arabamdan duman çıktı sebebi nedir?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üst kapak la alakalı bir sorun var arabayı kullanmayın
Teyibi değiştirdim değiştirdikten sonra böyle oldu onunla bir alakası var mı kısa devremi yapmıştır
Araç dizel ise bazen hava emişi ve hararetin yüksek olması turbo dan kaynaklı egzozdan siyah duman atmasına sebep olur
Aracım benzinli dizel değil ve egzozdan çıkmadı kaportadan motor tarafından beyaz duman çıktı
Aracın hararetini kontrol ediyor muydunuz? 90 ı geçti mi
Tam 90day di
Yani hararet de olmadığına göre sonrasında da Bi problem çıkmadıysa kafana takma egzoz manifoldu ndan gelmiştir yüksek ihtimal
tamam sağol kardeşim
Ust kapak contasi degisecek bu sekil cok kullanma
Hmm kullansam nolacakko
Motor sarar.
Bi arkadasa olmistu. Bi sure sonra şak şak şak diye ses geliyor sonra da yolda sariyor motor. Rektifkye
Bir ay önce kaza yapmıştım tampon kaporta full gitmişti tamire gidip geldi ondan sonra yokuş yukarı çıkarken öyle bir şey oldu ve çekiç gücü de düşmüş tamirden geldiğinden beridir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!