Şimdi buradan ve ya ınstagram'dan konuşup sohbet eden insanlar var ya normal sohbet öyle sevgili anlamında bile değil bende iki üç kişiyle öyle sohbet etmiştim Instagramda tabiki fake hesaptan ve merak ettiğimiz için birbirimizin fotoğrafını görmüştük normal profil fotoğrafı bu arada yanlış bir resim degil ve süreli mesaj olarak atmıştım yani baktıktan sonra bir daha bakamıyor ve SS alsa bana mesaj geliyor o yüzden rahattım ama şu internette sorun yaşayan kızları görünce içim bir tuaf oldu normal fotoğrafına bile çok pisliklik yapan insanlar varmış nerede kaldı nude atmak ama belki de çocuklar beni unuttu zaten bir kerelik görmüşlerdi beni fotoğraf olarak o da normal sohbet ettiğimiz için ama ne bileyim yine içime bir rahatsızlık geldi sizce kötü olur mu dediğim gibi belki o iki üç kişi beni unuttu bile ama ne bileyim böyle haberler görünce içime kurt düştü: (
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Niyeti kötü olan insan her sekilde brsey yapar
Ama sen korkma bence birsy olmaz tabi cinsellik falan yazmadysan eger ozaman isin rengi dgisir şantaj ypabilirlerdi..
Yok be öyle şeyler asla yazmam o konulara girmem zaten öyle profilime koyduğum fotoğrafı gördüler sadece o da süreli mesaj olarak bir kerelik bakabiliyorlardı sadece
Ozaaman icini ferah tut RABBIMin izinyle brsy olmazzz
Ama fotograf atarken iki kere dusun bundan sonra ki sen zor durumda kalmaaa.
Aynen yok ya sorun olmasa bile ben atmam belki çocuklar unuttu bile zaten fotoğraf da kötü fotoğraf değil sonuçta burada günlük çoğu kişinin profilini görüyoruz ama ne bileyim durduk yere kendime sıkıntı ettim
Evet skntı etmissin sakin düsün yapack olan kisi coktan yapardi yani
Olumlu düsün olumlu olsun hersey👌
Sen her alınan ss lerde bildirim gitmeyeceğini bilmiyormusun?
Öyle bi alınıyor ki ekran görüntüsü haberin olmuyor.
Tamam da normal profil fotoğrafı nolacak ki bir şey olur muu
Profil fotosundan bir şey olmaz. Hani sen demişsin ya gönderdiğim fotodan ekran görüntüsü alsa bildirim gelecek şekilde resim atyıyorum diye. O resimlerin bile bildirim gitmeyecek şekilde ekran görünrüleri alınıyor diyorum sana
Sorun olcağını düşünmüyorum bir şey olsaydı şimdiye kadar 100 kere olurdu o yüzden kafana takma
Sağol 😇 aynen orası da öyle hem profilime koyduğum fotoğrafı gördüler sadece başka bir şey de yok
Rica ederim , dediğim gibi içini rahat tut bir şey olmaz
bir şey olmaz. Merak etme. Kötü olacak olsa instagramda yarı-çıplak bir sürü fotolu kız var.
Evet öyle ne bileyim hiç alışık değilim bu konulara ve bir kötü oldum
Kötü olacak ne var ki? Sosyal medyanda hiç mi resmin yok.
Varda bunları tanımıyordum ya ondan dolayı kötü oldum ve bir yandan da şöyle düşünüyorum hani herkesin profil fotoğrafı var benimde öyle profilime koyduğum fotoğrafı gördüler
Çok fazla hassas düşünme. Hem ne yapacaklar ki. Herkes birbirine resim gönderir. Art niyetli olmayan birisi siler aet niyetli birisi ise kendi utansın. Sen vicdanen rahatsan sıkıntı yapma. Mesela ben hiç sevmem karşıdakimden resim istemeyi sonra gönderiyorlar en fazla merakım gidiyor sonra unutulup gidiyor
Ekran görüntüsü almadığı sürece sıkıntı olmaz
Ya süreli mesaj olarak atmıştım bir kere bakabiliyor sadece ve onda ekran görüntüsü alıyorsa bana bildirim geliyor ve bildirim falan gelmemisti almamışlardır büyük ihtimalle ki alsalar bile normal profil fotoğrafı bir şey olur mu ki herkesin profili var sonuçta
O zaman sorun olmaz tatlım sıkma canını
Sağol canım 😌😌
Kasma bu kadar normal foto bisey olmaz
yok bisey olmamıştır merak etme
Sorun olmaz kafana takma
Aman bu kadar derin dusunme
Napayım ya öyle olaylar duyunca bende bir kötü hissettimmm
Nolcak ya canini skma
Olmaz ya demi zaten herkesin profil fotoğrafı var benimde öyle profilime koyduğum fotoğrafı gördüler sadece napabilecekler ki
Ki belki de unuttular bile benimle konuştuklarını ben öyle kuruntu yaptım
Bise yapamazlar tkp at tanisak 😆😆
Kafana takma :D