abi uzak durun cidden trafikte tartışmaktan. kimin ne olduğu belli değil.
İstanbul Ataşehir'de bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletliyi silahla bacağından vurarak olay yerinden kaçtı.
— Pusholder (@pusholder) August 9, 2022

abi uzak durun cidden trafikte tartışmaktan. kimin ne olduğu belli değil.
İstanbul Ataşehir'de bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletliyi silahla bacağından vurarak olay yerinden kaçtı.
— Pusholder (@pusholder) August 9, 2022
Ya dün geldi böyle bi olay başıma sabah şehir içinde yol boş, gidiyorum döneyim dedim yavaşladım Allah var sinyal vermeyi unutmuşum ama , arkamda bi gürültü koptu biri motosikletle düştü, indim bişey var mı diyorum, kocaman. Adam abi motoru yeni aldım nolcak bu bilmem ne polis çağırdılar diyorum ki tamam ben sinyali unuttum ama arkadaş takip mesafesini korumamış mali zorunluluk almak istemiyorum anlaşın aranızda dedi, gittiler bende trafiğe gittim durumu anlattım trafik amiri ikiniz de %50 suçlusunuz dedi direkt video yu gösterdi, adama diyorum senin de hatan var, nerde var diyor ben takip mesafesini korudum diyor ya diyorum korusa düşmezsin falan saçma sapan bi olay lanet olsun dedim bi çorba içecektim çorba 1525tl ye mal oldu bi mal yüzünden
Bende otomobil sürücüsünü yaralamıştım hem bana trafikte çarpti hemde kalmış haklı gibi dövmeye kalkti 3 yerinden bıçakladim şerefsizi madem çarptin gelir özür dilersin haklı bile olsa yani ambulans çağırirsin resmen öldürmeye teşebbüs etti bende sinirden emanet vurdum keşke pişman mıyım değilim yine olsa yine yaparım net
Arabam yok olsa tartışırım herhalde araba sürmeyi bilmeyen ama önüne gelenin alabildiği bir şey bu millet ne arabaı sürmeyi biliyor ne yürümeyi biliyor o kadar bozuk bir millet kisonrada kalkıp ekonomi kötü yaşayamıyorum lann sen yaşasan ne olur adam insan gibi yaşamadıktan sonra
Orası öyle tabi kimin ne olduğu belli değil de dün motorlunun biri bana yeşil yanıp ona kırmızı yanmasına rağmen geçmeye kalktı. Bazıları bırak başkalarını kendi canlarını bile düşünmüyor sonra ölse ömür boyu sakat kalsa al başına belayı ☺️
Cevap
27Cevap
Yok tartismiyorum ancak kafese lapatilacak çok araba kullanan elbiseli hayvan var.. Pazar günü İzmir'den dönerken Seferihisara çok trafik vardı , son model mercedesli bir hayvan sağ seritte 45 km hızla gidiyor kulağında telefon sağından fırsat bulup geçtim öküz diye bağırdım.. Şimdi gelip bulassa bir yeri kırılırırdı hayvanın..
Karaktersizlik ve herkesin kendini mafya yenilmez kişi olarak görmesi nedenli oluyo bu olaylar kimse kimseden özür dilemiyor teşekkür etmiyor gereksiz bi gerginlik var herkesin üstünde
Trafikte en çok kavganın olduğu ülkelerden birisidir Türkiye. Avrupa ülkelerinde çok nadiren görürsün böyle bir şey. Hep diyorum, türkler barbar ve vahşi bir toplum.
Haklı da olsam tartışmakla vakit kaybetmem. Millet arıza, arabasında silah olarak kullanılabilecek ne taşıdığını bilemezsiniz. Yol vermedi diye adam vuran var.
Hele birde yanında kadın varsa kendisini trafiğin kurucusu ilan ediyor.
Bütün yolları o yapmış gibi.
Haklı isem tartıştım hatta tartismakta öte yaotigim şeylerde oluyor. Araba ile direk kırar üzerine vururum ayarim kaçtığında.
Herkese ehliyet verilmemeli, psikolojik testi gecemeyen ehliyet alamamali
İnsanlar cidden tuhaflaştı iyice zıvanadan çıktılar.
En fazla ışıkta ilerlemeyenleri korna ile uyarıyorum.
Tartışma ortamlarını hiç sevmem.
Trafikte tartışma olmaz, tut ki oldu uzatmamak gerek.
İster istemez asabi oluyoruz. Surus bilmeyen cok insan var
Tartışma konusu altında ki arabay bağlı😁
Lux aracın varsa herkes yol verip saygı duyuyor
medeniyett nere biz nere bee bizimkiler insan evladı olamaz
olamayacak
Motorsikletliler çok kaşınıyor, kural tanımıyor, e birilerinin bunu yapacağı belli
Trafikte tartışmak tehlikeli beyin nerden çıkacağı belli olmuyor
Tartismam ben kimseyle
Huyum değildir.
Asla tartışmam manyak dolu ortalık
Bir kez tartışmanın eşiğine geldim.
Tartışmıyorum
Arabam yok yururum cigunlukla
Hayır kolay kolay muhatap bile olmak istemem
Trafiğe çıkmıyorum ki
Bozuk düzenin bozuk insanları
Hayır ama çok kaza ve kavga gördüm.
Asla tartışmam.