AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Bizim köyün uzerinden bi tur atardim
Bizim togg'u kıskandılar demek ki. 🤣🤣🤣
Memleketime gitmek isterdim
Çok kazalar olur hava yolu yapmaları lazım.
Şimdi bununla uçmak vardı
Gezebildiğim her yeri gezerdim
Aha bak bunlar da 2023 demiş 😝
Dünya turu enfes olurdu 😋🥳🥳
Bizim arabalarda uçuyor zaten
Gel seni İzmir'i gezdiririm
Koyume giderim ben sjsj
geleceğe hoş geldiniz diyor açık açık
vay be vosssvagaa demek öyle 🧐
Hemen bi tatile gidim bari
Deryaya yakın Dünyadan uzak olan bir yere
İstanbul a giderim Bağcılar a
Park edecek yer bulamazsın 😂
@Vâkıf1358 bulurum
Biz fakirler 4 tekere devam trafik yine azalmaz🤦
bingöl bi memleket havası alırım…
Jetgiller devrine yaklastikmi sonunda 😅😍
Türkiye burası, zor biraz, fazla heyecanlanma🤣
İşten eve, evden işe :D
Daha markete gidemiyoz
:D
Trde taşlarlar la bunu :D
:D :D
Kaynanaya yer var mı bunda. Yok gibi😃
nereye kadar giderse gezerdim :)
Uçan araba iyi de nereye konacak..🤔
alman bu yapar
Yükseklik korkusu hiç bir yere gidemem.
Gurbete gidiyom cnmm
ne aracı ya dijital çizim sadece
prototip bu.
daha ortada bişi yok yani
Sihirli annem aklıma geliyor
:D
😀😀
Ülkeden kaçırsa yeter
nereye kaçırsın? :D
İlk gideceğim yer sevdiğimin yanı
Ooo sevgılınden uzaktamısın
yaaa
Koşarak geçerim bunu
eminim geçersin :D
tutmaz.
eğer donanımı iyi olursa aşırı tutar :)
gereksiz
O teknolojinin türkiyeye ulaşması minimum 20 yıl
Yanlissin su an turkiyede buna benzer bir calissma var oyle sadece karalamakla olmaz
@FirariHayat yav he he, daha millet aç karnıni doyuramaz hale geldi, ülke gelişmekte olan ülke durumundan fakir duruma düştü. Bu teknoloji olsa ne olur, halka yaramayan şey olsa ne olur olmasa ne olur, togg örneği gibi. Hadi sokaktaki vatandaş o aracı alıp da kapısına koysun bakalım. Millet Tofaşa binemez hale gelmiş daha neyin umudu bu. Artık hayali değil gerçekleri konuşun. Kabul edelim battık, artık dile getirmekten korkmayın, millete yalan umut aşılamak yerine ya doğruyu konuşun ya da susun...
@Hayatgercek simdi tamam senin benim param yok alamayiz belki ama kimse mi alamicak simdi soyle dusun bu araba cok tutulsa avrupaya satilsa hatta bu arabanin bir cok modeli gelisse unutma bir araba sadece direksiyorsan olusmuyor onun icindeki bir cok envayi cesit parca uretilecek bu ise is imkanlari fabrikalar olacak ve surekli yeni teknolojiyi beraberinde getirecek, bunun la birlikte beraberinde farkli teknolojileridr beraberinde getirecek ve bu baska yollara cesaret verecek bu konuda cok yanlis dusunuyorsun
@FirariHayat senin yanlışın da şu, bu arabayı sen ben yani çoğunluk olan halk alabilecek değilken, zaten üst tabaka ülkenin yüzde 10u neye yarar. Halk kapısına koyarsa bu başarıdır ayrıca diyorsun ki binmesede iş imkanı. Onun da olumlu yanı yok çünkü millet günlük 10 saat çalıştırılıp maaşı asgarî ucretli olup sigortası yine asgari ödedikten sonra bu paralar yine halkın cebine yansımış olmayacak yine patronlar cebi dolduracak birde mülteci çalıştırma hobimiz varki bu dediğim bile kaç haneye yansıyacak, yani yine çakıldın çik şu hayallerden gerçeğe dön. Benim halkımin çoğunun yani yüzde 10luk elit kesimin değil çoğunluğun cebine yansımayan iş başarı değildir geç bunları... Ne zaman asgari ücretli o togg kapısının önüne koyabilirse işte o zaman herkesten önce ben alkislarim bu ülkeyi emin ol ama şu an büyük bir batık gemi bu ülke kabul et
Bak hanim ablacim meseleyi bireysellik olarak kabul goruyorsun bir bu araba sadece teker den olusmuyor icinde bir dunya var yazilim cizilim görsellik ve ar-ge bir yani bizim en buyuk eksigimiz markamiz olmamayisi insaAllah bunun gibi bir cok konuda atilim olur, sen hic aselsan1911 diye bir sey duydunmu bir arastir sonra tekrar bana dön
@FirariHayat evet duydum ama bu dediğin atılımlar için şu anki tek adam ve bu ekonomide olacak şey değil, önce yönetimin değişmesi, halkçı birinin olması başta ve en büyük meselemiz mülteci yığınının temizlenmesi ile belki umut doğabilir ama bu yakın tarihte çok da mümkün değil, sen yine umudunu güçlu tut ama ben gerçekciyim hayaller için ışık yanmasını görmek lazım ama önce ampul patlamalı ki yeni bir ışık için umut olsun...😉
20 yil öncesine kadar uzayda dolaşan bir Türkiye vardı doğru :) sen sadece karamsarlık içindesin tek adam meselesine gelirsek olay hangi tek adamın oluşudur Abdul hamit han ülkeyi 20 yılda nerden nereye getirdi tek adam di ondan sonrakiler ne yaptı ona bak , eğer ittihat ve Terakki olan çürük domatesler mussallat olmasaydı ülke çok daha iyi yerde olurdu ama sözde çağdaş olan bu güruh ülkeyi batırdı ve onun artığı konusundaki parti de ondan kalır yanı yok sistem değişmeli kabul ama özümüze dönerek, oyle laiklik cumhuriyetcilik demokrasi ile değil, özümüz islamda İslama dönersek kurtuluruz yoksa , hayvanlar gibi açılarak onla bunla zina ederek içki içerek ve elin ecnebisine özenerek olmaz
@FirariHayat artık bu ecnebi özentisini konuşmak için çok geç, ok yaydan fırladı çoktan artık o günler imkansız hele bu nesille...
Yok yok deme öyle firavunlar nemrutlar nasıl ibrahim leri musalari öldürmek için her yolu denedi ama başaramadılar ise zamanı geldiğinde biri gelir ve gidişatı degistirir
Herkes kendi zamanının imtihanını hesabını verir biz ancak bize düşen mesuliyete bakarız gerisi Allaha kalmis
@FirariHayat bu dediğin kişilikler farkında mısın normal insan değil peygamber ve artık peygamber gelmiyor, ha İsa nin gelmesi demek de zaten kıyamet demek bu da çok büyük felaket yani iyilik değil😉
Yahu sen çok karamsarsin urktum senden :))) negatif enerji saçıyorsun sankim :))
@FirariHayat aksine🤣 sadece gerçekciyim hayâlperest değil, varsayım değil mantık benim işim😉
Hayır öyle oldgunu kabulleniyorsun, ben umutluyum belki şimdi değil belki ama bir 10 20 yıl sonra işler değişecek beni korkutan bu z kuşağı çok boş kişilikler ergenlikten kurtulamislar
@FirariHayat ilk yazdığın yorumları okurken sana karşı verebileceğim mantıklı cevapları düşünüyordum... Yerli arabanın millete arz olmadıktan sonra hiçbir işe yaramadığını, savunma sanayisinin bir ülkenin gelişmişliğini göstermediğini... (İran ve Kuzey kore'de kendi büyük savunma sanayilerine sahip) Ama ne zamanki dizilerden görüp"Abdülhamit toprak kaybetmediki, laikler ülkeyi batırdı" kafasında birisi olduğunu gördüm, inanki kendi kendime boş ver dedim. Kafasını hilafet masallarından kaldıramayan birisine dünyayı anlatıp nefes yormaya değmez. Sen kendi alt evreninde yaşamaya devam et, bırak kendisini geliştirmiş insanlar ülke ve gelecek konusunda yorum yapsın.
Sevdiceğimin yanına
Gitti yere kadar arayamadım bakarsam şerefsizim
BİM e
Maraş yapar gelirdim😅
Artık gökyüzünüde kirletecek insanoğlu
Temiz yani
Haklısın..
düzgün
Süper olmuş
Yurt dışına kaçardim
Kanada
İsviçreeye