Ful depo emanet ettiğim arabamı çeyrek depo olarak geri teslim etti
yaklaşık 1 saat civarı kaldı onda, 1 saatte o kadar benzini bitiremezler. Depodan benzin çektiğini düşünüyorum :D İstese benzin parası verirdim niye böyle bişi yaptılar acaba :D
Ful depo emanet ettiğim arabamı çeyrek depo olarak geri teslim etti
yaklaşık 1 saat civarı kaldı onda, 1 saatte o kadar benzini bitiremezler. Depodan benzin çektiğini düşünüyorum :D İstese benzin parası verirdim niye böyle bişi yaptılar acaba :D
Resmen hırsızlık bu kimse kusura bakmasın da. Benim arkadaşım benzine ihtiyacı olduğunu söylese elimde imkan varsa parasını veririm hiç olmadı arabam olsa arabamda da benzin kendi benzinimi veririm ona. Saman altı su yürütmüş resmen, ilişkimi bitirirdim.
Kimseye araba emanet etmediğim için başıma geleceğini pek sanmam. Birinin acil bir ihtiyacı olduğunda, istediği zaman ben götürürüm diyorum. İstemiyorsa da yalan söylüyordur zaten.
Oldu da başıma gelse gidip para mara istemem de direk hayatımdan tekmeyi vururum herhalde :)
Benzini getirdiler caner 😅 tepkimi merak etmiş aveller
Sanırsın yaşları 17
Cevap
4Cevap
Yuh ya öyle bişey yaptıysa nasıl arkadaş o öyle 🫢😕
Senin yerinde olsam açık açık sorardım İhtiyacı varsa para istesin yani niye çalıyor.
İste kardeşim geri benzinini hayır anlamadıgım senin durumu anlayacağını hiç düşünmüyorlar mı
Onları o benzinle boğacağım zaten, bekliyorum şu an bişey diyen olacak mı diye
Ses etmem ama bir daha araba vermem
Belki de içmiştir günahını alma :D
Çalmaz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?