Güncel 1
Sizce bu kazada kim kusurlu?
Güncel 1
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sayın KScan'lar, sizlere bir sorum olacak. Bugün akşam üzeri maddi hasarlı trafik kazası geçirdim. Soldaki caddeden sola dönüş yaptığım esnada, sağdaki araç tramvay yolunda hızlıca geliyordu. Bir anda tramvay yolunda kafa kafaya çarpıştık. Olay anında solumda bir araç vardı ve araçtan sol tarafı göremediğimden, benim kusurlu olduğumu söylüyorlar. Olay yeri Eskişehir Tepebaşı ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Derman Caddesi Nizam Sokak kesişimi. Eskişehir Derman Caddesi, Halman Sokak ve Nizam Sokak taraflarında oturan KScan'lar bilgi verebilir mi? Olay yerinde MOBESE kamerası var mıdır bilmiyoruz.
Not: Gri renkli araç benim.
Geçmiş olsun. Tramvay yolunda gidişe izin var mı? Çünkü bazı yollarda tramvay yokken araç geçişine izin veriliyor. Eğer izin varsa ve siyah araç düz gidiyorsa sen suçlusun. Sen o yola giriyorsun çünkü. O araç kendi yolunda ilerliyor o zaman.
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun, üzüldüm kral. Solundaki aracı beklemediğin için arkayı görememişsin gibi anladım, o yüzden seni suçlu saymışlar
Bulunduğun yerde mobese var, O caddeden neredeyse her 2 günde bir geçiyorum
Tramvay yolundan gelen araç kusurlu
Hele şükür olay yerini iyi bilen biri çıktı. 3 gündür kafayı yemek üzereyim! Biz nasıl bulamadık mobeseyi? Defalarca tur atsak da hiçbir şey göremedik, sadece köşe başlarındaki A101 ile tekel bayide belki vardır diye düşünüyorum; ama polis izni olmadan görüntüleri alacağımı sanmıyorum. Üstelik olay yerini tam görüp görmediğini bilmiyorum. Olay yerindekiler beni suçlu buluyor. İş yerindekiler tramvay yolundaki suçlu diyor. Kafam karıştı. Ekspertiz ekipleri gelip inceleyecek, durum değerlendirmesi yapacaklar.
Tabelada hangi sokağın başında "DUR" levhası yazıyorduysa suçlu odur..
Kırmızı yanıp sönüyorsa o yönden gelen bekleyecek.. Geçiş üstünlüğü sarı ışık yanıp sönen taraftan gelenin..
Çok şahit oldum bu olaya.. Geçiş üstünlüğü olan bana ara sokaktan 70-80 km hızla vurdu neredeyse.. Kaldırıma fırladık.. %100 bizi suçlu buldu..
Gri Beyaz Tonlu Araba Biraz Gidik Gözüküyor
Ne arakadaki minibüs ne alaka arabalardan bahsettim minibüsler den değil
Siyah, ın dayayıp dayadığı arabadan bahsediyom
Tın rengi gri ama hafif beyaza da yakıyor o beyaz minibüs yüzünden de güneşten ışınlama olmuş tam net göremiyom
Gri araba benim. Tampon değişecekti değişmedi, tamir gördü. Sol ön far içeri göçtü onu değiştirdiler. En kötüsü de, radyatörü siyah arabanın koruma demirinin çok önde olmasından dolayı delindi ve aşırı su kaçırdı. Araba ne eve ne de sanayiye yürüdü. Çekici çağrılıp o şekilde sanayiye gönderildi.
Ohoo sana benim babamla amcam olacak var
1000den 2000 den fazla tutma bile
Türkler sanırım pek anlamıyor araba işinden
Biz arabadan tut ta elektiriğin kökenini bile yazıyoz heşreyimizi kendiniz yapıyoruz hiç ustamız ya da para vereceğimiz biri yok gerekte yok
Dayılarımız ise bir evi sadece arsa düşün bomboş hiçbir bişey ama bi kaç aya kalmaz sana 1 katlı 2 katlı ev yapar
Garajımızı bile biz kendimiz yaptık kendimiz yıktık amcamın kiğini var amalyatane araba opera sı olduk
Yeter ki insan iyi kalpli meraklı ve becerikli olsun
Saçma sapan şeylerle uğraşmayız biz daha doğar kendini ellerimizde matkaplar ense kökerler vidalar vurmalar burmalar vardı🤣🤣
Övünmek gibisi olmasın ama benim ailem gibi usta yok
A dan z ya sına kadar
Arabacılık teknoculuk
Elektrikçilik aşçılık ne arar sana var
Diğer polisler sadece polis ken babam özel polis
Diğerleri koşar yakalar veya dava görür ya da trafik bakar
Ha işte benim babam polisliğin daha da derinini yapıyor
4..5 adreste değiştirildi ve istendi
Herkes yerinde otururken babam kentleri gezdi🤣🤣
Neyse çok konuşmayımda nazar deymesin
Siyah araç kusurlu
Geçmiş olsun tramvay yolunda gelen kusurludur