Arabalar Arap ülkelerinde araba markaları neden hep Japon? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kac arap ulkesi gezdim Jip den normal arabasına özelikle en çok Jip gördüm Ağırlık Toyota araplar neden bu kadar Japon bağımlısı hatta duyduğuma göre Rusya Kanada Amerika da da aynı tablo varmış? Güncellemeler+1 yıl 100 evden 80 ni Japon evlerinin önünde gördüm Arap ülkelerinde araba markaları neden hep Japon? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Japon markaları daha kullanışlı, ekonomik, lüks bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dayanıklı kalite olduğu için tercih ediyorlar aslında pahalı arabaları ama az yakıyor Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 477 cevap paylaştı. Zor şartlar için yapılmış aşırı sağlam araçlar çünkü araplar içinden geçtikleri için seviyorlar japonları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Japon markaları daha kullanışlı, ekonomik, lüks bence
Dayanıklı kalite olduğu için tercih ediyorlar aslında pahalı arabaları ama az yakıyor
Zor şartlar için yapılmış aşırı sağlam araçlar çünkü araplar içinden geçtikleri için seviyorlar japonları
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!