Önüme bir anda top oynayan çocuklar atlamıştı. Son anda frene basmıştım. Bayağı gerilmiştim.

Önüme bir anda top oynayan çocuklar atlamıştı. Son anda frene basmıştım. Bayağı gerilmiştim.

Hiç öyle gerilim dolu bir anım olmadı çünkü bizim burası serbest. Öyle çoluk çocuk olan bir yer değil. Pazar var o pazar yerinde birçok şoför araba öğrenmek isteyenlere eğitim veriyor. Ve oldukça güvenilir bir yer. Bizde sık sık oraya giderdik öğrenmek için.
Hiç öyle gerilim dolu bir anım olmadı çünkü bizim burası serbest. Öyle çoluk çocuk olan bir yer değil. Pazar var o pazar yerinde birçok şoför araba öğrenmek isteyenlere eğitim veriyor. Ve oldukça güvenilir bir yer. Bizde sık sık oraya giderdik öğrenmek için.
Cevap
7Cevap
Daha öğrenmedim
Hata yapmamama rağmen babamın hata yapmışım gibi bağarması ama şu varki bana bu sevgiyi aşılayan canım babama teşekkür ederim hayatta tutkunu olacağım bir ürün çıkarttı bana
Cuma günleri yakınlarda kurulan semt pazarı nedeniyle caddeye dönen sokakta arabayı çevirirken, sokak içinde hızlı gidenlerin henüz 2,5 yıllık arabayı parçalamaları kaygım vardı. Malum arabamızın düşük modelli olması ve olası bir kaza durumunda arabayı yaptıracak maddi imkanımız yoktu. (Araba 1986 modeldi, 2005'te almıştık.)
İlk başta trafik kısmından korkuyorum mesela ışıkda durdum diyelim arabayı stop ettirecek miyim acaba diye düşünüyordum, geriliyorum. Tabii sonra sonra çözdüm işin sırrı sakin olmak.
11 yaşındaydım babamin aracinin anahtarini almıştım. Kapisini acip oturdum. anahtari yerine taktim çalışmadı. Biraz kurcaladım aninden calisip ondeki araca carpti.. ortalik karisti en korku ve gerilim yaşadığım ve unutmadığım olay oldu 😂😂
Hahaha güldürdü bu görüş beni
Yani valla seni bilmem de benim aklima geldikçe hala o psikolojiden çıkamıyorum 😂
Nasıl korkmuşundur gerilim dolu anlar😂
Ya ne demezsin beni en çok korkutan mahalle ayağa kalkti😂yani bistanci da sokaklari bilirmisin bilmem yani herkes yaz günü kapida ki o ani anlatamam.. babam allah rahmet eylesin güldü babalar candir kiymetini bilelim🌷🌷🙏🏼
Ben gizlice gece 3 gibi arabayı çalmıştım kapıdan çıkarırken ses olmasın diye itleyerek çıkardım sonra içine binmesi baya gerilimli olmuştu 15 yaşındaydım.
kirmizi isiga yakalanmadan gecim derken ondeki arabaya carpmistim oh mis
Ya ben ehliyeti alalı birkaç ay oldu ama halen reflekslerim oturmadı, heyecan yapıyorum, vitesleri karıştırıyorum vs. Heyecan, panik atak çok. Alt tarafı birkaç kez sürebildim o kadar.
Direksiyon dersine giderken arabayı kaldırıma çıkardım. Tekeri patladı. 2 yıl oluyo tabi buna
fren yerine gaza basınca komşunun motoruna daldım
U dönüşü yaparken fren yerine gaza bastım 😃😃 ama bişey olmadı hoca frene basınca durduk 😄
Hala başlamamış olmam
Arabayla direğe çarpmıştım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?