Çok sevdiğim bir arabaydı benim. Daha dün dışarıda görüp inşallah fırsat olur da ona yükseltirim demiştim ama Opel üretimi durduruyormuş bu sene sonu itibariyle. O üretim hattında da elektrikli araç üreteceklemiş.

Çok sevdiğim bir arabaydı benim. Daha dün dışarıda görüp inşallah fırsat olur da ona yükseltirim demiştim ama Opel üretimi durduruyormuş bu sene sonu itibariyle. O üretim hattında da elektrikli araç üreteceklemiş.

Bayide 2019 model Insignia'ya inceleme amaçlı binmiştim; ama ilk nesil Insignia'yı beğeniyorum. En sevdiğim karoseri de ortadaki Liftback.
Zaten iyi arabayı hemen kaldırıyorlar.. Mesela Charvolet Lacetti Avrupa'da üst üste yılın arabası seçildi 250 km surate çıkan araba yapıldı ancak piyasaya asla çıkarılmadı hemen satışı durduruldu ve 3011 de üretimi durduruldu.. Bu Siyonist denen Yahudi sicmiklari böyle iş görüyor.. Tam elektrikli kendi elektriğini üretip yol alan hatta 250 km surat yapan araba piyasaya sunulmadi nedeni generalmotor denen Yahudi şirketi.. Siyonist o çocukları imha edilmeden dünya düzelmez.
Kendi elektriğini üreten derken?
@MertayKılıç Bataryası hem motora güç veriyor hem batarya giderken sarj oluyor.. Yani durduğu zaman ve 10 km hıza çıkıncaya kadar batarya sağlıyor enerjiyi hizlaninca kendi ürettiği elektriği kullanıyor.
Cevap
43Cevap
Hiç binme fırsatım olmadı o yüzden yorum yapamayacağım.
Param olsaydı alırdım
Durdursun zaten Opele ilgim yoktu benim için değişen bir şey yok yani ben BMW VW gibi arabaları seviyorum
opel GE gruptayken 2016 cosmo vardı. passat, s60 gibi arabaladan daha dolu daha iyiydi. 2 kaza yaptım o araçla ve burnumuz bile kanamadan çıktık. 1,6 136bg dizeldi.
İnsignia 1. kasasından 2013 yılında 0 km almıştım 2.0 cdti 160 hp
Binerken en çok keyif aldığım 3 arabadan biriydi.
Bana göre o fiyat bandında daha iyi araçlar var mercedes C Class ya da Passat düşünülebilir bu araca gelene kadar
Yanından bile gecmem bana gore değil astra olsa cok baktım bulamadım kafama göre bunu hiç. beğenmedim
İlk defa görüyorum galiba güzel araçmış tam benlik Passat havası da var ya da bana öyle geliyor fiyatta iyi ama
Yani durdursada sorun çıkaracak bir araç değil. Gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araç bence. En az 20 yıl parça tedariki sorunu yaşanmaz
Çok şişirilmiş Bi araba ve çok kalın duruyor böyle düz Bi tasarımı var ben almazdım onun yerine ne arabalar var ilk cıktıgı kasa okey iyiydi saglamdı
Zaten hiçbir zaman çok tutulan bir araba olmadı piyasada, bazı araçlar öne çıkar her zaman bu onlardan değildi...
Piyasada tutulmasa da güzel bir araçtı. o zaman tutulan öne çıkan ne önerirsiniz, sanırım piyasaya hakimsiniz. :):):)
Şirketler az satılan ürünleri devre dışı bırakarak daha çok satacak modellere yönelmeleri normal
Aaa benim de çok beğendiğim bir modeldi imkanım olsa alır mıyım bilmiyorum ama hoş
Opelin araçları ortanin bi tık üstü seviye ama hantal.
Çok güzel araba. Param olsa alırdım. Ama artık bunlarda hayal oldu.
Kendi emsalleri ile yarışacak kadar tutmadı. Doğru bir karar almışlar.
opel sevmiyorum yerine ya super b ya da passat alırdım
Son yenilenen modelinin 2. El olanını alırız bir gün. Bende beğeniyordum
Kardeşim 2011 2.0 cdti binmisti güzel arabaydi
Nasıl olsa alamayacaktık opel i onun için ne olursa olsun
güzel arabaydı passat dan daha çok hoşuma giden bir arabaydı
Zamanında 2 aya kadar kullandım çok rahat olsa da su gibi yakıyor ş**fsiz araba
İstenikenin çok çok altında olduğu için durduruyorlar zaten
fırsatım olsa da yarım milyona araba almazdım sanırım :D
opel degil psa sonlandirdi...508 e agirlik verecek fransiz firma..
Desene şimdi hiç alınmaz olcak fiyatı duble tavan yapıcak piyasa da. Bende beğeniyordum.
Güzel gözüküyor ama kullanmadığım için nasil bir araba olduğunu bilmiyorum
Eee ne yapalım yani araba almak isteyip de araba mı kalmadı sanki.
350 ye otomatiğini bulmuştuk ama büyük araç diye vazgeçtik.
ögünleri 1 e düşürmeye calısıyoruz biz. size iyi yolculuklar
Fosil yakıtlı araçlar saf dışı artık
En beğendiğim arabalardan çok düşündüm almayı...
Güzel bir araba ama ben Opelci değilim. <3
Üretimi duran arabayı almam
Bunu alacağınıza possot alın
Bu araba iyi olabilir, ama volvodan vazgeçmem.
Alırım valla çok sevdiğim bi araç :)
Opel binmem yani sevmiyorum bu markayı
Pişmanlık asla almayın
Neden cok guzel araba aslında
Ben almazdım benim için fazla büyük
Ben almam ya
astra alırdım
Tercih edilebilir
Almam
aşırı yakıo araba
Almam binmiştim bı kere teneke
Yok ya bu paraya bu araç alinmaz