Arabayı ilk defa kullanan biri Edirne'den İstanbul'a sürebilir mi sizce 229 km
Hayır süremez.
Sürer.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arabayı ilk defa kullanan biri Edirne'den İstanbul'a sürebilir mi sizce 229 km
Bence süremez neden diye soracak olursanız çünkü henüz yolun başında. Daha araba sürmeyi yeni öğreniyor o yüzden uzun yolculuğa çıkması onun için biraz tehlikeli olabilir. Ben şahsen şehir içinde kullanır iyice kavradıktan sonra trafiğe çıkardım. Diğer türlü çıkamazdım trafiğe falan ya.
Bence süremez neden diye soracak olursanız çünkü henüz yolun başında. Daha araba sürmeyi yeni öğreniyor o yüzden uzun yolculuğa çıkması onun için biraz tehlikeli olabilir. Ben şahsen şehir içinde kullanır iyice kavradıktan sonra trafiğe çıkardım. Diğer türlü çıkamazdım trafiğe falan ya.
Cevap
12Cevap
Otobandan basıp gelirsin fakat trafik saatlerine dikkat etmelisin. Ekstra gerebilir çünkü.
Bence zorda olsa sürebilir. ama dikkat etmesi lazım
İlk defa araba kullanan biri o kadar yolu süremeyebilir tecrübe az çünkü. Mesela ben sürmeyi kursta öğrendim bana versen ben belki sürerim
Sorsan sürerim der ama sürmemesi gerekir çünkü trafikte hadi yine neyse sürekli dur kalk ancak uzun yolda dengesiz çok fazla.
bilgisine bağlı hiçbir şey bilmiyorsa ve biri sürerken hiç izlemediyse hareketlerini dönerken ne kadar çevirdi ne yaptı falan zor ama hareket ettirdikden sonra o kadar zor değil yol hakimiyeti şerit hakimiyeti lazım
İlk denemede uzun yolu tavsiye etmem. Kendini düşünmüyorsan diğer araç kullananların güvenliğini düşün
Gidebilir ama çok dikkatli olmak lazım uzun yol daha zordur ilk defa araba kullanan için de risklidir
Otomatik vites olsun sürer. Manuel ise çok zor.
Otomatik vites bir aracı rahatlıkla kullanabilir
Ehliyeti varsa sürer
Hayır süremez.
Süremez
Sürer niye süremesin
Süremez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?