Herkes bağiriyor çağiriyor sen anlayışla karşiladin diyor
Radara girdim
Siz ceza yiyince tartişiyor musunuz?
Radara girdim
Siz ceza yiyince tartişiyor musunuz?
Tatismiyor ancak bu trafik tutumunu her yerde eleştiriyorum..91 Km ile gidiyorsun dur hız ihlali ceza.. Peki memur bey bak bir farı kak gidelim diyor diğer farı tamam otur diyor... Şu eksozdancikan dumana bak... Uygunsuz far modifonksiyonlu şu araba.. Biz ona bakmıyoruz ,, o zaman o 1 km bir yerine...
Tartışsan ne yazarki şu saatten sonra. Artık o cezayı çoktan almışsın çünkü. Tartışmanın kimseye bir faydası yok. Yani bağırsanda o cezayı ödeyeceksin çağırsanda. Rezillik çıkarmaya bence hiç gerek yok diye düşünüyorum ben. Bu tür şeylerde sakın olunmalı diye düşünüyorum ben.
Neden yeni hesap açip ayni yorumu yazdin ki çok merak ettim
Tartışsan ne yazarki şu saatten sonra. Artık o cezayı çoktan almışsın çünkü. Tartışmanın kimseye bir faydası yok. Yani bağırsanda o cezayı ödeyeceksin çağırsanda. Rezillik çıkarmaya bence hiç gerek yok diye düşünüyorum ben. Bu tür şeylerde sakın olunmalı diye düşünüyorum ben.
Aynen öyle 427 lira zaten para bile değil
Cevap
5Cevap
2013'te ehliyetimi alalı henüz 1 sene oldu, bir kez aşırı hızdan az daha ceza yiyordum; ama ilk çevirmeye takılmam olduğundan dolayı polis affetti. Polis de ben de çok sakindik. Aklımda takılan bir soruyu sorduğumda inanılmaz yıkıldım. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, babamın üzerine kayıtlı arabayı kullanmam yasak dendi. Utana sıkıla eve gidebildim. O günden arabayı üzerime alana kadar tek başıma şehir dışına çıkmadım, hep korktum.
Ortada bir suç varsa yapacak bir şey yok. Sakin karşılarım tabi ki.
Tartışsan ne olacak haksızken haklı mı olacaksın kurala uysaydın da ceza yemeseyedin o zaman tartışsan olan sana olacak o ceza iki katına çıkar
Genelde çevirmedende kaçtığım için hepsi arkamdan geliyo cezaların.
Pek muhatap olamıyoruz
Ahhahahabhahahha hahahahahhahahahahah hahahahahhahahahhaha Afyon sucuğu Yeme fazla ahahhahahahah
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?