Elbette yiyip içerim. Uzun yolculuk ise özellikle. Mecbur yemek zorundasın yani uzun yolculuğa falan çıkıyorsun. Ama öyle yolum kısa ise ben pek yemeyi tercih etmem. Sadece uzun yola falan çıkıyorsam birşeyler illaki yer atıştırırım. Benden önemli değil ya arabası falan.
Elbette yiyip içerim. Uzun yolculuk ise özellikle. Mecbur yemek zorundasın yani uzun yolculuğa falan çıkıyorsun. Ama öyle yolum kısa ise ben pek yemeyi tercih etmem. Sadece uzun yola falan çıkıyorsam birşeyler illaki yer atıştırırım. Benden önemli değil ya arabası falan.
Elbette yiyip içerim. Uzun yolculuk ise özellikle. Mecbur yemek zorundasın yani uzun yolculuğa falan çıkıyorsun. Ama öyle yolum kısa ise ben pek yemeyi tercih etmem. Sadece uzun yola falan çıkıyorsam birşeyler illaki yer atıştırırım. Benden önemli değ ya arabası falan.
Ikinci görseldeki vatandasin elindeki karpuz beyninden daha olgundur buna eminim. Trafikte sadece kendini dusunerek hareket eden bencil insanlardan haz etmiyorum. Bir suru kazaya sebebiyet veriyorlar.
Ailecek bir yere giderken, ufak tefek de olsa poğaça veya simit atıştırırım. Haricinde bir şeyler yiyip içemem, kimseye bir şeyler yedirmem ve içtirmem.
masallah abi karpuz kesmis yiyor iyi cesaret 😂😂 araba kullanirken degilde genellikld ihtiyaç molası veririm dikkat dağınıklığı anlık kazalara yol açabilir