Selamün Aleyküm Öncelikle Müslüman Kardeşlerimizin Mübarek Kurban Bayramı Mübarek Olsun 🍬 Araba da Hangi Renk Favoriniz Çok Seversiniz İşte Bu Renk Tam Beni Yansıtıyor Dediğiniz Renk Nedir? Benim Siyah Araçlari o kadar karizma gösteriyor ki örnek Vectra C Astra G en çok yakışan renk bu Benim görüşüm 🖤
Gümüş gri seviyorum. Hem kiri pek belli etmiyor hem de sıcağı beyazdan sonra en az çekenlerden. Siyahı klimalı klimasız fark etmeden sıcağı çok çekmesinden dolayı sevmiyorum. Çok çabuk kirlenmesi haricinde gümüş griden sonra en sevdiğim renk beyaz. Mavi, turkuaz rengini severim. En sevmediğim renk sarı. Takside çalışmamış sarı arabaya bile güven vermiyor. Benim için ekspertizde inanması en zor tek renk sarı.
Araba da en sevdiğim renk siyah oluyor ama markadan ve modelden modele değişebiliyor mesela BMW için siyah mavi kırmızı sarı iyi gider ama Mercedes için sadece siyah iyi gidiyor
Benim araba en hoşuma giden renk beyaz ve kırmızı. Eğer birgün araba alacak olursam kesinlikle bu iki rengi tercih ederdim. Aslında siyah rengide çok seviyorum ama çabuk toz toplayacağı için almıyorum. Siyah bana biraz erkek rengi gibi geliyor birde sanki mafya arabası izlenimi veriyor.
Benim araba en hoşuma giden renk beyaz ve kırmızı. Eğer birgün araba alacak olursam kesinlikle bu iki rengi tercih ederdim. Aslında siyah rengide çok seviyorum ama çabuk toz toplayacağı için almıyorum.