Maserati Ghibli
Lamborghini Urus
Porsche Panamera
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben çok param bile olsa o kadar pahalıya kaçmam ayağımı yerden kessin yeter. Öyle abartı bir para yatırıp o kadar yüksek vergi ödemeye gerek yok bence. Ayağımı yerden kessin yeter benim için. Zaten istesekte artik hayalimizdeki arabayi alamayız çünkü malum fiyatlar ortada.
Üçü de değil; ama Maserati'nin en az yarısı kadar fiyattan toplamda 2 adet araba alırım. Hayalimdeki Hyundai i20 N (tahmini fiyatı 720 bin lira) ile Toyota Corolla Hybrid (en az 800 bin lira) alırdım. Bu 3 arabayı tercih etmememin en büyük sebebi işitme engelliyim. Engelli ehliyetim nedeniyle 2,0 litre ve daha büyük motorlu araç kullanamam. Yasak. Verseler bile 1 milim bile oynatamam. İzin verirlerse en rahat İstanbul Park F1 pistinde kullanabilirim.
Ben çok param bile olsa o kadar pahalıya kaçmam ayağımı yerden kessin yeter. Öyle abartı bir para yatırıp o kadar yüksek vergi ödemeye gerek yok bence. Ayağımı yerden kessin yeter benim için. Zaten istesekte artik hayalimizdeki arabayi alamayız çünkü malum fiyatlar ortada.
Cevap
10Cevap
Kesinlikle Lambo favorim ya.. Araba değil aşk ya :D Keyifli günler..
Lamborghini
Hepsi güzel hoş Porsche eski kasa gibi Maserati ise tercih etmem oradaki en iyi araba Lamborghini Urus olur
Arabalardan anlamam modeline bakıp beğeniyorum bunlardan lamborghini urus zevkime daha uygun
Dodge challenger hellcat
Mercedes g63 brabus
Audi rs6 abt
Dün trafikte gördüm. Volvo XC90 siyah renk maşallah çok güzel arabaydı. Çok param olsa onu alırdım.
Spor araba olarak Gtr olabilir. Garajılda dursun yedek. Ruh halime göre kullanırım.😂
Seçenekler arasından Porche güzel.
Ben çok param bile olsa o kadar pahalıya kaçmam ayağımı yerden kessin yeter. Öyle abartı bir para yatırıp o kadar yüksek vergi ödemeye gerek yok bence. Ayağımı yerden kessin yeter benim için.
Japon arabası
Lambo alırdım.
Range rover alırdım.
Lamborhgini Urus alirdim
Porsche ve ya Bugatti
Ford Mustang - Shelby GT 500
siyah bmw alırdım 😒
D hiçbiri Maybach aldım bence en güzeli
Lamborghini.
Kombi güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?