İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve üzeri araç kullanmam yasak.Para sorun olmasa ilk araç 2008-2012 Ford C-Max Titanium X. 4 araç tercihim daha var. Klasik kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal.Orta kasa Renault 9 Broadway, Yuki Tria elektrikli araba ve köyde arazide kullanmak istediğim Suzuki Jimny küçük SUV. Babama da Toyota Corolla Hybrid alırım.
Normal sorun yaratmayan bir otomobil olurdu yine... Artık çok değer vermiyorum, ne yazikki toplum algısı farklı, ancak paranın sadece bir araç olduğunu görüyorum ve anladım, bana 20 lerde sorsaydınız, resminizdeki gibi bir araba hayal ediyorum diyebilirim... Şimdi ise bir teneke için böyle bir hayali saçma buluyorum, olsa ne olur, olmasa ne olur... Gerçekte ki mutluluk, bu tenekeler ile değil, samimi dostluk, bağ, ve güven ile ilişkili artık benim hayatımda...
Araya cok para veripte İstanbul trafiğine çıkmam babamın arabası bendeydi belediye otobüs solu boydan boya sürttü geçti gitti babamda bir dünya azar yedim sanki ben suçlu gibi
İşim gereği her ikisi açısından da bir sorun yok zaten galeri işiyle meşgulüm hepsini denemiş test etmiş bir pozisyondayım. O yüzden hayallerini denemiş yaşamış biriyim pek bi hedefim kalmadı aslında.
0|0
0|0
Gizli Üye
20 gü
aman araba alsan dert kullansan der mtv mi dersin sigortamı dersin bir sürü dert parayı harcamaya değmez koy bankaya günlük faiz al o anı yaşa gitsin ne gerek var öyle büüyük yatırım yapmaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
425Aynen ya
Artık çok değer vermiyorum, ne yazikki toplum algısı farklı, ancak paranın sadece bir araç olduğunu görüyorum ve anladım, bana 20 lerde sorsaydınız, resminizdeki gibi bir araba hayal ediyorum diyebilirim... Şimdi ise bir teneke için böyle bir hayali saçma buluyorum, olsa ne olur, olmasa ne olur... Gerçekte ki mutluluk, bu tenekeler ile değil, samimi dostluk, bağ, ve güven ile ilişkili artık benim hayatımda...
sıfırdan iskeletten tamamen eşi olmayan bi makina (ki erkekler arabalara öyle demeyi sewer) toplamayi cooo... k isterdim
🐎🐎😂😂
@Gamzeli-Kız_ haksız miyim
Herkesin kendi kararı 😂😂😂
@Gamzeli-Kız_ peki sen nasılsın, ceylan gibi mi yoksa 😂🙂🙂🙂
Tövbe 😂😂😂
@Gamzeli-Kız_ sende bu haller var Pikachu 😂 takib attım 😉
Bi haller dixektim😁
@gamzeli-kiz_ gamzo
Boşuna istek atma kabul etmiyorum 😂😂Sanal sapıği 😂😂
@Gamzeli-Kız_ ne alakası var çok tatlı sesim goruntum ve sohbetim var benim
Dayı hadı başkasını bulursun.😂😂
@Gamzeli-Kız_ dayindedigin esmer yakışıklısı.
Özelim açık olsa resmimi görürdün
Imdaaaat kurtarın benı 🤣😂😂😂
@Gamzeli-Kız_ takipyolla, resmimi gör, ondan sonra. kotuysem tamam derim susarım👍
Bak amca senı kaç kere sıkayet ettım rahat bırak benı😂😂😂
@Gamzeli-Kız_ hain Rapunzel. Hem ben amca değilim. Beni görsen ağzın açık kalir
Sanmıyorum hadı ıyı günler 😂😂😂😂😂😂🤣
@Gamzeli-Kız_ hah.
Sanmiyormus, dinin tutmuş senin
Dibin