Çekmedim çekmem de tanımadığım etmediğim insanların arabasına binmem sonra biyerlerden tecavüze uğramış şekilde cesedim falan çıkar aman hiç bir şey için değmez dün bile dağ kenarından su doldurmaya gittiğimde bi motorlu çıktı karşıma bi arabalı evin yakın mı bırakalım mı diye sanki onlara düştü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1520Çekmedim çekmem de tanımadığım etmediğim insanların arabasına binmem sonra biyerlerden tecavüze uğramış şekilde cesedim falan çıkar aman hiç bir şey için değmez dün bile dağ kenarından su doldurmaya gittiğimde bi motorlu çıktı karşıma bi arabalı evin yakın mı bırakalım mı diye sanki onlara düştü
Teşekkürler görüşün için.
İki dakika önce içinden bu soru geçti 🤭😊 çok çektim. Eskiden denize gitmek için eğlencesine arkadaşlarla otostop çekerdik 🙂 hey gidi günler hey.. 🙄
Ben teşekkür ederim 🙏
Çekmedim. Aracima aldigim stopculardan biri kadin oldugu icin her seyi erkegin yapmasi gerektigini soyluyordu
bi çok kez bu şekilde seyyahat ettim hatta aracımada yolcu aldım ama çokda severek yaptım diyemem kafa şişiriyolar
2014 den beri buradayım çok nadirdir görüşe teşekkür eden 😂 buraya bu kadar incelik fazla 😂😂
Çok, ytü mezunuyum ben eve otobüsl e, gitmedim
bir şey değil
Hiç otostop çekmedim çekmek de istemem Allah düşürmesin hem tehlikeli hem de insanı küçük düşürüyor
Çook Hacettepede. Bi keresinde çok korktum hatta geceydi sarhoşandenk geldim
Önemli değil hatırlamış oldum ))
Otostop çekmedim ama otostop çeken güzel ve sxi bir bayansa durup alır gideceği yere kadar götürürüm.
Sebebi ise sadece insanlık için
Böbreklerimi seviyorum yapmadım 🥴
Risk böbreğim değerli
ne çektim ne çekeni arabama aldım
Çekmedim aman sapık kaynıyor etraf.
Çoook. zevkli oluyor tabi birde işin tehlikeli boyutu var
Hayır çekmedim ama çekenleri çok aldım aracıma gençlerin sohbetleri güzel oluyor ahahaha
Hayır, yapmam öyle bir şey.
Çekmedim korkarım öyle şeylerden
1 2 kere çekmiştim
Hayır tabiki de ama yolda aldıklarım oldu
Hayır çekmedim
Çekmedim
Aferim