İki farklı tarihte iki farklı araçla aynı hızı yaptım. 1,6 dizel Volvo S40 (Polatlı-Sivrihisar yolu) ile 1,4 benzin+LPG'li Renault Clio Symbol (Bozüyük-Eskişehir yolu) ile 170 km hız yapabildim.
Ben kilomdan dolayı artık şöför koltuğuna sığmıyorum maalesef. Eşim kullanıyor arabayı, tam bir hız manyağı, geçen ay 221 le ceza geldi eve ama ben yanındayken müsade etmiyorum, yüreğim kaldırmıyor
Volvo xc 90 nurdağı tünellerinde 200 ile aşağı doğru iniyordum drift atayım dedim şarampole yuvarlandım duracağı yere kadar sora araba düzeldi tekerlerin üzerine düştü yoluma devam ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
223bu benzin fiyatları yüzünden gaza basamaz olduk yakında buna binicez 😂😂
Aynen katılıyorum 👍
İki farklı tarihte iki farklı araçla aynı hızı yaptım. 1,6 dizel Volvo S40 (Polatlı-Sivrihisar yolu) ile 1,4 benzin+LPG'li Renault Clio Symbol (Bozüyük-Eskişehir yolu) ile 170 km hız yapabildim.
Ben kilomdan dolayı artık şöför koltuğuna sığmıyorum maalesef. Eşim kullanıyor arabayı, tam bir hız manyağı, geçen ay 221 le ceza geldi eve ama ben yanındayken müsade etmiyorum, yüreğim kaldırmıyor
Volvo xc 90 nurdağı tünellerinde 200 ile aşağı doğru iniyordum drift atayım dedim şarampole yuvarlandım duracağı yere kadar sora araba düzeldi tekerlerin üzerine düştü yoluma devam ettim
185 km. Paralı yolda ibreyi görünce biraz korku geldi sonra hızı düşürdüm. Uzun yolda 120 km. hız ideal. Kazasız yolculuklar.
İzmir çeşbe otobanında yapmıştım 200
Teşekkürler görüşün için.
Rica ederim 🙏
200 max oda çok gereksiz bir hız
Rica ederim
188 max napayım fakirin arabası o kadar gidiyo anca 🥳
150 - 160 falandır belki 170
Rica ederim sen kaç yaptın en fazla bakem?
240 görmüştüm.
210 yapmıştım
bir defa 210 yapmıştım
180 idi.
215 km
en fazla 180di
350 yapmistim
130. Fazla yüksek hız sevmem.
160 oda dobloyla