Ben en fazla 220 yapabildim. Gerisine yemedi agsgsgskd. He şunuda ekleyelim. Hız iyi birşey değildir. Soru sadece merak..
Arabayla yaptığınız en yüksek hız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
150. Zaten rahat çıkıyordu motoru büyük diye. Daha fazlasına gözüm yemedi pick-up tarzı kamyonet (Ford Ranger) olduğu için arkada az bir savrulmak olsa toplayamazsın direksiyonu bir daha takla atar gidersin
Arka kabini kapattırıp ağırlık koydurtmuştum bende Ranger a. Otobanda 180 e dayamıştım :) Köpek gibi giden bir kamyon. Bmwlere kalkışta kafa tutuyordum. Torku inanılmaz yüksek 2.5 motor.
@harbideli Turbo devreye giriyor zaten kalkıştı hiçbir araç kafa tutamaz. Yüksek hızlarda rahat çıkıyor ve araba zorlandığını duymazsın basan gaza gidecek o derece. Yalnız arkası hafif olduğu için yüksek hızlarda hafif dönemeç de olsa savrulmak riski büyük. Ve arkayı kapattıramıyoruz maalesf açık lazım öyle iş görüyor köy hayatı sonuçta. Şehire gidince de patron arabası gibi duruyor 😏😏
Ben 2011 de almıştım. O zaman sorun olmuyordu. Bende sordurmuştum sıkıntı yok dediler. Şimdilerde nasıl bilmiyorum. Arabayı 2013 de satıp mercedes almıştım.
En İyi Cevaplar