Dün böyle bir şey fark ettim 3 tanesi farklı bijonların ben şimdi anlamadım diğer üçünde bijon var mı yok mu yoksa sadece 1 tane mi bijon üzerinde duruyor lastik?
Dün böyle bir şey fark ettim 3 tanesi farklı bijonların ben şimdi anlamadım diğer üçünde bijon var mı yok mu yoksa sadece 1 tane mi bijon üzerinde duruyor lastik?
Orada 4 adet bijon cıvatası var. Bunlardan birinin baş kısmı diğerlerinden farklı sadece. Ama bu senin için sıkıntı demektir. Yarın bir şekilde bu lastik patlar ve kendin değiştirmek zorunda kalırsan değiştiremezsin. Onun için bir lastikçiye gidip 4 jantın hepsinde bütün bijonlar aynı olacak şekilde değiştirilmesini istemen gerekir. En sağlıklı yol budur.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!4. Bijon orijinal değil onu mutlaka değiştir
Hiç bilmiyorum arabanın lastiklerini babam değiştirtti ben de böyle bir şey görünce korktum acaba bijonları takmayı mı unuttular diye ama sanırım o 3 tanesi de bijon ama farklı markanın bijonları ben hiç bijpn yok sandım
Diğerleri düşmüş bence, Bi anahtarla vur plastik sesi geliyorsa estetik dursun diye kapak takmışlardır, çünkü o bijon olsa oraya lokma girmez
Kilitli bijon olabilir.
Onlar koruma çirkin görünmesin diye takılır
Gıt sanayıye degıstıttr
VAR 4 TANE
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş