Sizce İstanbul'da hangisi seçilmeli
Manuel
Otomatik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence otomatik daha iyi gibi. Yeni sürmesini öğrenen biri için basit bence. O yüzden ben otomatik diyorum. Manuel araba zor olabilir diye düşünüyorum. Otomatik araba kullanmak daha zor gibi. Ben o yüzden otomatik tercih ederdim sanırım. Yeni araba alırsam ilk dikkat ettiğim özellik bu olur.
Bence otomatik daha iyi gibi. Yeni sürmesini öğrenen biri için basit bence. O yüzden ben otomatik diyorum. Manuel araba zor olabilir diye düşünüyorum. Otomatik araba kullanmak daha zor gibi. Ben o yüzden otomatik tercih ederdim sanırım. Yeni araba alırsam ilk dikkat ettiğim özellik bu olur.
Metrobüs
Motoru sağlam arabada manuel derim kesinlikle
Cevap
6Cevap
Bence otomatik daha iyi gibi. Yeni sürmesini öğrenen biri için basit bence. O yüzden ben otomatik diyorum. Manuel araba zor olabilir diye düşünüyorum. Otomatik araba kullanmak daha zor gibi. Ben o yüzden otomatik tercih ederdim sanırım. Yeni araba alırsam ilk dikkat ettiğim özellik bu olur.
Bence otomatik daha iyi gibi. Yeni sürmesini öğrenen biri için basit bence. O yüzden ben otomatik diyorum. Manuel araba zor olabilir diye düşünüyorum. Otomatik araba kullanmak daha zor gibi.
Otomatik arabadan zevk alan mı var gerçekten..
Varsa yarış arabası sürsün. Şehirler arası otomatik araba da kullanmak ne biliyim çok zevksiz.
İstanbul'da debriyaja basmaktan yoruluyorsun otomatik tabi ben ikisinide klkanıyom günlük farketmiyor antalya da manuel daha çok seviyrum ama
ehliyet alırken manuel ama trafikte otomatik daha iş görür
Manuel vites seviyorum ama İstanbul trafiğinde manuel çileden çıkarabilir.
Otomatik vites arabanın rahatlığı bambaşka
Ben manuel seviyorum
Otomatik
Otomatik
manuel severım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?