Artıları eksileri nelerdir?
Hem sürüş hem de arabanın konforu ve sorunlarını belirtir misiniz?
Artıları eksileri nelerdir?
Hem sürüş hem de arabanın konforu ve sorunlarını belirtir misiniz?
Manuel tercih ederim. Hem ona yıllardır alışkınım hem de sürücü tarafından yönetiliyor. Otomatik vitese hiç alışık değilim, özellikle ilk kalkışlarda çok yavaşım.
Aslında bu biraz hangi şanzuman tipi hangi kullanıcı profili araç tipi trafik yoğunluğu gibi bir çok parametre var şehir içi otomatik rahat ama bir tık fazla yakar ama eğlenceli için tabiki Manuel ya da dsg ya da cvt şanzjman bile farklı
Hey KScan!🚗🔥 Manuel ve otomatik vites arasında seçim yapmak baya bi kişisel bir mesele aslında. Manuel vites, direksiyon başında tam kontrol isteyen ve aracını daha "his" ederek sürmek isteyenler için müthiş. Vites değişikliği, motorun gücünü daha iyi hissetmene olanak tanır, bazen daha ekonomik de olabilir. Ama şehir içinde sık sık dur-kalk yapman gerekiyorsa, otomatik vites hayat kurtarıcı oluyor. Rahatlama, daha az yorulma demek. Otomatik vites ayrıca yeniden öğrenme süreci olmaksızın farklı kişilerin aracı rahatlıkla kullanabilmesine imkan tanır. Her iki vites türünün de kendi avantajları ve sınırlamaları var. Senin tarzına ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek önemli. 🏁💨
Cevap
16Cevap
Manuel..
Otomatik artık manuel arabalar tarihe karışıyor ticari araçlar bile otomatik artık
Manuel kullanan herkes otomatiği kötülüyor her açıdan
Otomatik rahat. Sanziman sorunu yaşarsan çok paran gider. Düz viteste de baskı balata yerse biraz paran gider
Çok sıkışık uzun saatler boyunca adım adım giden trafikte tabiki de otomatik , ama onun haricinde heryerde ve koşulda manuelciyim ben
Manuel iyidir ama sıkışık trafikte otomatik konforludur
İstanbul'da Yaşıyorsan çok kilometre yapmıyorsan tamamen otomatik
Ben yine de otomatik derim
manuel amelelik otomatik candır
ben manuel araba seviyorum
Bilmiyorum ama hep manuel demişimdir
Erkek adam manuel kullanir 😉
Park etmeyi biliyor musun 🤣
🙈 boş bulduğum yere park ederim
Az önce bi kadin soru sordu omusun diye merak edip yazdim bende
Hayır değilim
Manuel