Selamlar.. Trafikte ister istemez çevirmeye yakalandığımız zamanlar oluyor.. En az bir kere bu durumu yaşamıştır herkes :D Peki hiç çevirmeden kaçma teşebbüsünde bulundun mu, bulunduysan nedeni neydi? Keyifli günler.. 🤘 😎
#HeartOfFire

Selamlar.. Trafikte ister istemez çevirmeye yakalandığımız zamanlar oluyor.. En az bir kere bu durumu yaşamıştır herkes :D Peki hiç çevirmeden kaçma teşebbüsünde bulundun mu, bulunduysan nedeni neydi? Keyifli günler.. 🤘 😎
#HeartOfFire
polis çevirmesinden kaçmadım ve kaçmanızı da tavsiye etmem. Başıma gelen bir olayı şöyle anlatayım gittiğimiz hastane güzergahı değişmiş ve sadece tek yön olmuş ben ise bunu henüz bilmediğimden ters yöne girmişim plakasız ruhsatsız motor ile arkamdaki hastamı hastaneye götürmek için ekip otosu oradaydı ve beni durdurdu ehliyet sordu o yok ruhsat sordu o yok eee plaka da yok ne olcak şimdi motorsikleti bağlayacağız demişti o zaman benim için çok maliyetli olucaktı çekme oto trafik park ücreti neyse ki derdimizi anlattık ve ekip beni sadece uyarı yaparak bıraktı sanırım verilmiş sadakamız vardı. Derdinizi güzel bir dille anlatırsanız onlarda birer insan anlayacaktır. Yok ama kabahatiniz büyükse zaten kaçmayın her türlü yakalanacaksınız
Mezuniyet akşamım arkadaşlarla mekandan çıktıktan sonra avucumun içi gibi ezberlediğim polislerin kontrol noktaları vardı ama tesadüf ve şans değil mi o kadar dikkat ettiğim alkol kullanıp süremem orucumu o akşam bozdum ve denk geldim düz çıkmaz anayol 3 şeritli yerde denk geldim polis abim dur ihtarı verdi bende alkollü olduğumu bildiğim halde gbt diye yanaştım alkole çok az rastlanacak yerdi alkolmetreyi elinde görünce yanaşmış gibi yapıp sağ dan taliye yola girdim ve kaçmış gibi seyir etmedim geleceklerini biliyordum arkadaşımla başıma geldi ne hikmetse gelmediler diğer ışıklar da kırmızı ışıkta durdum geleni görmedim ve yoluma devam ettim herhangi bi ceza gelemdi yanımda kız arkadaşım vardı baya gelin gibi beyazlar giyinmişti ona borçluyum galiba ama bu olaya düşmenizi tavsiye etmem kimse benim kadar şanslı olmazdı durmihtarına uymayanlara vurma izni bulunuyor :)
Bir gün kaçmayı düşündüm; ama ceza yemekten son anda vazgeçildi. Ehliyetimi alalı 1 sene oldu ve arkadaşlarla Ankara yolunda bir yere gitmiştik. Dönüşte vakit geç oldu diye 70'lik yolu 110'la geçtim! Polisler bizi çevirdi; ama bendeki endişem, arkadaşlardan en az 10 kat fazlaydı. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim (eski tip H) var. Kullanmakta olduğum araba babamın. Çevirmede durduk; ama ben az daha gaza basıp kaçmaya yeltendim. Polis memuru yaklaştıkça gaza basmayı kestim. Kontroller yapıldı; ama ilk defa çevirmeye takıldığımdan dolayı polis ceza yazmadı. Daha da kötüsü, engelli ehliyetimle babamın arabasını kullanmam yasak. Bu yüzden ilk arabamı alana kadar tek başıma veya arkadaşlarla şehir dışına çıkamadım.
Kaçtım, alkollüydüm. Genelde dışarda içince çevirme noktalarını öğrenirim ama bir iki kez dikkatsiz davranmıştım, neyse yakalanmadim🥳
Cevap
41Cevap
Selam gadası 🙃
Hayır kaçmadım kaçmayı da hiç aklımdan geçirmedim.
Atraksiyon olurdu ya :D ahsh
Kaçacak kadar zengin değilim arabayı bağlarlar. Zaten şahin olduğu için öyle çevirip duruyorlar 🙃
ashh sen de haklısın :D
Şimdi inanmayacak olsanızda anlatayım!!!
Aksiyon dolu adrenalin dolu yaşamayı seviyorum kurallarım yok , bir müzik parçam var...
bir gün diyordum ilk arabayı aldıgımda bu müzigi acıp çevirmeye grip sırf peşimden gelsinler diye kacacaktım ve tabiki o çok sevdiğim müzigi son ses acıp...
Ve yaptım, çevirmeye gidermiş gibi yapıp topukkkk!!! süper ötesiydi, bence sizde yaşamalısınız...
Resmen suça teşvik :D Peki ya kaçamazlarsa ahs
Çok iyi ayarlamanız lazım arada yaşamak istiyorum çevremdekiler tutar hatır gönül koyarlar , sırf akıllı uslu durayım diye sigortamı yatırıp, garajında takılmamı sağlayan büyüklerim var hepsi dostlar, size tavsiyem Hareket yoksa hayat yok ... kafanızdakilerle yasayacagınıza kafanızdakileri yapıp yaşayın...
Ehliyetsiz İzmir’den Bursa’ya gittim. Belçika’dan gelen bir hatunla bulacaktım. Buluştuk. Gezdik. Bir akşam çevirmeye denk geldim. Çevirmeden önce hemen sağ sokağa girdim. Bir baktım orada polisler pusuya yatmış. Endişelenmeden gittim. Camı açtım. Sakallarım o zaman uzundu epey. “ Selamın Aleyküm “ dedim. İçeri baktı. Hatunu gördü “ devam et “ dedi. 😁
hayır . ben kural kaide ne ise onu biliyor ve uyguluyorum , polisin akıl vermesi gerekmiyor bana işi gucu egıtımı işyerı bellı olan kişiyim . durdurursa kuralalı kaideli kimlik ehliyet ister , veririz. sıkıntı yok.
İşte feraset işte cesaret işte örnek vatandaş..
neden?
olması gerekendi. kuralları bilen uygulayan polistende daha bilinçli egıtımı fazla olan , bu ulkede vergı odeyen ıstıhdam saglayan bır kısıyım. digeride kolluk kuvvetleri , gorevi yapar .
Alkolden ehliyet kaptıracağımı bilmeme rağmen hiç kaçmadım. Kaçmak daha büyük sorunlara yol açar :))
Hayır kaçmayı yemez hahdhshd. Anında emniyet kemerini geçiririm önüme ve uslu uslu gülümseyerek selam veririm.
ashh ne kadar da örnek bir sürücü :D kemeri o an takmak ve gülümsemek zaten baştan aşağı samimiyet ve dürüstlük ahsh
Hahahah uslu bir kız oluyorum
ashh uslu olan halimiz bu işte sorun o :D :D
E napalım hayatım a aaa
Biz gayet usluyuz hayat yaramaz hatta :D :P
Doğru
Kqcmakmi ben kaçtim onlar kovaladı zil. zurumaydim. bahçelik bir. alan buldum aracı park ettim kaçtım. Sabah başkasiyla gittim aracım bundaydi diye araci aldım bir ton sorguya çektiler adamı kokrtum icram var diyceksin dedim icralikti tutuklanmaktam korktum dedi yemedi polisler ama mevburlardi 😂 polisten kaçmak vs vs ceza yedi okadar
Polisten kacmadim ama birkeresinde yalovadan İstanbul'a dogru korfez uzerinden gelirken karamurseli gectikten sonra isikli tabelada benim plakam yaniyordu kontrol noktasina giriniz yaziyordu ben girmedim direk devam ettim😀
Kaçmaya çalıştım ama kaçamadım, ehliyet aldıktan sonra ilk kullanışımdı çevirmeyi görünce heyecanlandım. 😄
Hiç polis çevirmesinden kaçmadım ve kaçmam da. Başımı belaya sokamam, legal seviyorum. Ceza yememek için çevirmeden kaçsam bile bunun geri dönüşü olacaktır bana o yüzden gerek yok
Pandemide yasak saatinde kaçıyordum sonra dedim ki zabaha kadar bunlar burada dotum dotum girdim yola tekrar 🤷🏼♂️
El mecbur diyorsunuz sha
Aynen öyle nereye dedi dedim yazlığa saat geç oldu biliyosun dimi dedi evet ama istanbuldan geliyorum mecburen yakalandım zaten cezayıda göze alarak çıktım yola dedim adam dürüst oluşumu sevdi sanırım tamam kanka bir daha böyle yapma dedi gönderdi 😂
Siz şanslıymışsınız o zaman, her zaman öyle anlayışlı polislere denk gelemiyoruz maalesef :D
Bazen yolda giderken devrem kolay gelsin deyip geçiyorum çevirmiyolar 😂😂😂
Örnek vatandaş diyebiliriz sanırım :D
Hahaha örnek alırsınız sonra gel bakalım hemşerim derler ise mesuliyet kabul etmem taklitlerimden kaçının baştan uyarıyorum 😂😂
Arkamıza bakmadan kaçarız merak etmeyin :D
Aynen en güzeli direk topuk 😂😂
Istesemde kacamam ki polisten. hadi kactim diyelim ben eve gelmeden polisten kactigimin haberi gelir eve 🤣
çok kez kaçtım ehliyeti vermektense arkadan hatalı sollama dur ihtarına uymama gibi envaye çeşit cezyı yemek daha mantıklı oluyor
Kaçmam, böyle bir şeye gerek duyacağımı sanmıyorum
Değişik şeyler icmistik bide arabada vardi mecburduk:)
İhtiyaç duymadım genelde kaçıyorlar ama başları belaya sokuyorlar bizide zor durumda bırakıyorlar
Kaçmam film mi çekiyoruz sanki hem ben kurallara uyuyorum ya
Bu güne kadar iki defa çevirdiler hiç kaçmam işlem neyse yapılsın
Ufakken kaçtım yaşım tutmuyor ehliyet yok ve motorsikletti 😂
Motosıkletle kaçtım bir kaç kere. Egzoz ve katlanır plaka takılı diye kaçmıştım
Alkollüde olsam polisten kaçmam ama yalan söylerim :)
Evet, kaçtım ehliyetim yoktu 15 16 yaşındayım o zaman.
Öyle bir şey yapmam her şey tam alkol de kullanmam ama polisler durdurmasa bile durdugum oldu korkuyorum işaretleri yanlış anlarim gecerim arkama takilirlar falan o yüzden dururum hepsinde.
Hayatımda bır kere cevırmeye dustum hıc kacmadım kanks peder dun kacmıs alkollu dıe sonrasında yakalandı ehlıyet gg
Yunuslardan kaçtım bir ara sıkıntılı işlerden dolayı.
Knk yaşım 20 di altımda 1000RR vardı. Plaka kapalı ve egzoz da vardı girer gibi yaptım sonra gaza bastım kaçtım
Motorda akrapoviç egzoz var. Kaçmasam trafikten men edecek. Mecbur kaçıyorum
Anons geçmişler. İleride önümü kestiler. Kaçmamak lazım
Ehliyetim eksiğim yok kaçmam
Yani kaçmayan da ne bileyim. 😃😃
Kaçmadım, kaçılmaz zaten
Hic denk gelmedim hiç kaçmadım 😂
Kaçacak bir durumum olmadı olmazda İnşallah
Ehliyete el konulmuştu o yüzden kaçmıştım
Valla öyle bir macera yaşamadım henüz😂😂😂
Kaçan kovalanır. Düz git gitsin.
12 yıl önce sebebi ise ehliyetsizdim
Hayır ne gerek var ki polemiğe