kırmızı ışıkta geçtiniz mi veya kırmızı ışıkta geçerken trafik polisi dur dediğinde kaçtınız mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kaçtım. Alkollü araç kullanıyordum, şehirlerarası yolda gece çevirme vardı, 200 Km/h hızla polis noktasından kaçmıştım.
Sonra ceza yediniz mi plakaya veya dava maça oldu mu
Hayır ceza yemedim. Plakaya da ceza gelmedi. Bu dediğim bundan 24 sene önce oldu. Şimdi teknoloji çok ilerledi aynısı olsa ceza da gelir, dava da açarlar
Ama siz alkollü ve araç kullanıyorsunuz ben 50 cc motor kullandım 35 km hız vardı yani yoktu bile istese arabayla basıp durdururlardı ama siren çaldıkları için panikledim ve kırmızı da geçtim olay bu şekilde oldu buna dava açmazlar İNŞALLAH zaten bu çevirme değildi kırmızı da geçince siren çaldı
Anladım. Size sadece kırmızı ışıkta geçme cezası gelir. Dava açmazlar. Rahat olun. Dava açılacak bir durum yok ki.
Sağ olun teşekkür ederim
Rica ederim.
Nereye kaçayım koca tır ile zaten polisi görünce otomatikmen tır kendisi sağa çekiyor 😀😀
Vallahi dün gece kırmızı ışıkta geçtim ışık birden yanınca fren yapamadım frenleri problemli olduğu için sonra bir anda arkamdan polis siren çaldı tabi trafik miydi yunus muydu onu da bilmiyorum ama muhtemelen trafikti Siren çalınca iyice panikledim zaten işten dönüyordum çok stresliydim ceza yazar mı bilmiyorum dava vesaire olmasın ondan çok çekindim korktum çünkü internete bakınca hapis vs yazıyor
Trafik cezası yollarlar arkandan
Ne kadar sence
Tam bilmiyorum internetten bakabilirsin kırmızı ışık ve dur ihtiyarına uymamak
2500 falan
Doğrudur o zaman
Ya hapis vs yazıyor internette strese girdim sanki tırla uçarak geçtim gibi 50 cc motor İstese zaten arabayla basıp önüme kırıp durdurabilirdi Sadece siren çalmaya devam edince panikledim
Merak etme öyle bir şey durum olamaz
Yüreğime su Serptin Allah ne muradın varsa versin teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim ne demek
kaçtım
ama ceza geldi. sivil trafik müfettişinden kaçmamış aw
Ne kadar ceza geldi dünde ben kırmızı da geçtim yanlışlıkla ve siren çaldığı için panikleyip kaçtım
2024 1506 liraydı.2025 2167 lira olmuş. ama dikkat
Ay internette trafik tehlikeye sokmadan vs hapis yazıyordu bir panikledim ki anksiyetem halay çekiyor korktum paya aslında istese Yetişir bir şekilde beni durdururdu arkamdan sadece siren çalıp devam edince panikledim ben motor zaten 50 cc
motormuuuuu.. yazmamıştır. hapis mapis yok ayrıca. plaka senin üzerineyse e devletine düşer varsa 1 hafta içinde ceza. ama yoktur korkma
adam zil zurna alkollü yakalnıyoda hapis yatmıyo ne hapisi😃hapis cezası yok korkma.. zaten kesmemiştir
Çok teşekkür ederim
rica ederimmmmm
Polisten kacılırmı ya ceza ıcın. pasa pasa ye cezanı öde.. riske girmeye gerek yok
Ben dün kırmızı ışık birden yandığı için fren yapamadım bastım gittim ve siren çaldı polis panikleyip kaçtım aslında :(( ceza yazmışlardır baktım e devlette yoktu ama
2 3 gune duser ceza yazdılarsa. Bırde plakayı alabıldılermı o var. Kamara varmıydı o ısıklarda. kamera yoksa ve plakayı alamadılarsa ceza gelmez
yok a geçtim bi iki kerede kaçmam polis görürsem:)
Kaçmışsın işte aynı şey
ya polisten kaçmadım kırmızı ışıkta geçtim ama polis yoktu :)
Plakaya yazar gecer zaten niye durdursun
Kırmızı da yanlışlıkla geçtim bir anda fren yapamadım ve siren çalınca panikleyip kaçtım :(((
Gelirse gelir gelmezse sanslisin boş ver
Ama sadece para cezası gelir dimi hapis vs yazıyordu nette panikledim bir an zaten gecenin bir yarısıydı trafik yoktu araç yoktu
Lan yok abartma ya😄 gelmez bile muhtemelen
Ay rahatladım geceden beri uyuyamadım
2 saate interpolle FBI evine ortak operasyon düzenler halilari kaldir batmasin
Ya deme öyle zaten panikten uyuyamadım bak yorumlarda dayının biri dava açarlar yazmış
Çok dert ediyorsan git ilçe karakoluna anlat onlar da rahatlatsın seni
Yok avukatlarıma sordum onlarda senin dediğin gibi anlattı
O zaman avukat mı döver dayı mı😄
Hayir kurallara uyarim
Ben dün kırmızı ışık bir anda gelince fren yapamadım devam etmek zorunda kaldım sonra polis siren çaldı ve panikleyince devam etmek zorunda kaldım ceza yazar mı bilmiyorum
Plakayı okumussa yazar
Tahmini ne kadar
2167 tl çık
Tamam yazsın yeterki dava hapis vs olmasın öyle yazıyordu strese girdim
yoo param oldugu icin kacmiyorum :D
Kesin yazar sana kaçtıysan hemde büyük ceza
Yazsın ehliyetim yok 13 bin yemekten iyidir
kaçmadım, kaçmam
Hayır sen
Gece işten gelirken kırmızı ışık bir anda yandı fren problemim olduğu için geçtim sonra siren çalınca panikleyip kaçtım :((
Ceza yedin mi
İşte bilmiyorum yer miyim diye sordum aslında baya panik içindeyim
Zannetmiyorum polisin insafina kalmış plakani aldıysa yersin