Arabalar Aracınızla en çok kaç KM yol gittiniz? yavuzali06 Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor merhabasanırım benim 450 km olan İstanbul yolculuğu aynı gün içinde gidip gelmemdi sanırım 450+450 Aracınızla en çok kaç KM yol gittiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Aracım olmadı hiç 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstanbul - Antalya arası. Bir kere de giresun’a gitmiştim 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kendi aracım olunca, 17 saatlik bir yol beni bekliyor. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bir günde Eskişehir-Gebze gidiş dönüş (Yaklaşık 520 km; ama Osmangazi Köprüsü'nü kullanmadan Sakarya istikametinden) 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İstanbul-Antalya-Ankara-İstanbul yaptım, arkadaşımın nişanı için. 48 saat içerisinde tabi. 0 0 Yorumla
Sudddess11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 1400 1400 2800 km artvine gidiş dönüş 2 7 Yorumla Sudddess11 +1 yıl Tabi 2 gün sürdü gittiğimiz gibi geri dönmek zorunda kaldık Yorumla yavuzali06 +1 yıl edirneden mi Yorumla Sudddess11 +1 yıl Bursa Yorumla Sudddess11 +1 yıl Karacabey Yorumla yavuzali06 +1 yıl tek şoför müydü Yorumla Sudddess11 +1 yıl Eveet Yorumla yavuzali06 +1 yıl sen misin yoksa Yorumla
Gingergirl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl 20 km bisiklet sürdüm 😅 1 6 Yorumla yavuzali06 +1 yıl bisiklet ile öyle bir kötü anım var uzağa gitmem kesinlikle Yorumla Gingergirl +1 yıl Tabi biraz tehlikeli geçmiş olsun ne yaşadıysan 😟 Yorumla yavuzali06 +1 yıl tehlikesinden ziyade bi şehir turu atalım dedik perişan oldum Yorumla Gingergirl +1 yıl Niye ki merak ettim şimdi Yorumla yavuzali06 +1 yıl 17 yaşımda filandım sanırım büyük grup halinde başladık sürüşe o kadar uzak mesafe pedal çevirmediğim için dayak yemiş gibi oldum Yorumla Gingergirl +1 yıl Yaaa haklısın ben seviyorum ama kötüymüş Yorumla
yerαltıedebiyαtı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl aracım yok 🥲 1 1 Yorumla yavuzali06 +1 yıl üzülmeye değmez alırız sana da bi araba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aracım olmadı hiç
İstanbul - Antalya arası. Bir kere de giresun’a gitmiştim
Kendi aracım olunca, 17 saatlik bir yol beni bekliyor.
Bir günde Eskişehir-Gebze gidiş dönüş (Yaklaşık 520 km; ama Osmangazi Köprüsü'nü kullanmadan Sakarya istikametinden)
İstanbul-Antalya-Ankara-İstanbul yaptım, arkadaşımın nişanı için. 48 saat içerisinde tabi.
İzmir Ankara yaptım
1400 1400 2800 km artvine gidiş dönüş
Tabi 2 gün sürdü gittiğimiz gibi geri dönmek zorunda kaldık
edirneden mi
Bursa
Karacabey
tek şoför müydü
Eveet
sen misin yoksa
20 km bisiklet sürdüm 😅
bisiklet ile öyle bir kötü anım var uzağa gitmem kesinlikle
Tabi biraz tehlikeli geçmiş olsun ne yaşadıysan 😟
tehlikesinden ziyade bi şehir turu atalım dedik perişan oldum
Niye ki merak ettim şimdi
17 yaşımda filandım sanırım büyük grup halinde başladık sürüşe o kadar uzak mesafe pedal çevirmediğim için dayak yemiş gibi oldum
Yaaa haklısın ben seviyorum ama kötüymüş
aracım yok 🥲
üzülmeye değmez alırız sana da bi araba
1800-2000 İstanbul-Trabzon
500 km falandir
400km
750 kilometre
0 km