Gerek yok böyle şeylere. Ölüm aniden gelir bir araba cıkar bir insan cıkar. Sonra keşke kağnı gibi gitseydim de olmasaydı deriz. Hızı hiç sevmem. Geçen sene ağbilerim 4 kişi bir bmw içindeler. Arkadan biri öndeki x aracı geçemezsin diyor şoföre. Şoför de geçerim diyor giriyorlar iddiaya. Tam yaklaşıyor geçicekken sağından geçeyim derken aniden sağ yapıyor ama beklemekte olan sabir bir hafriyat kamyonuna çarpıyor. Arkadaki iddiayı ateşleyen kişi hariç hepsi ölüyor. Ama bu kişinin de kırılmadık kemiği kalmamış keşke ölseydim daha iyi diyor. O yüzden hıza hiç gerek yok kardeş. 100 le giderim 5 saatte giderim sıkıntı yo:D
İstediğin kadar kontrollü ol hacı ağbi öyle bir geliyor ki. O trafik kazasında daha dün kaybettiğimiz sanatçı Erdal Tosun. Böyle bir kaza olabilir mi? X aracı gidiyor refüje giriyor takla atıyor yere düşücek ama o an Erdal Tosun geçiyor aracıyla ve arac onun ustune düşüyor. Erdal Tosun istediği kadar kontrollü olsun yine de geliyor bu kaza.240 ı yap kardeş ama kendine dikkat et seni bizden almasınlar sorularını görmeye devam edelim:)
100 ü asla gecmem. altindaki bir makine mercedeste olsa. Bu arada 2005 toyota avensis almaya hazirlaniyorum onda da 100 ü gecmem. İsterse 9 degil 19 airbag li olsun.
e5 otoyolunda 80 kafi artık plakada sökemiyorz malesef araba 90ın ustune çıkınca yaylar sekiyor sert olduğu için arkalar m suspansiyon ama önler sonradan takma helezon
En İyi Cevaplar