AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Iyide ha tek gitmissin ha kuzeninde binmis arabana, ne fark eder ya bunun lafi bile olmamaliii
KUZEN SU YAKMIYOR YALNIZ
ya da cüzdanımı unutmuşum de
kanka biz maliyetleri bolusuyoruz sende ortak olucaksin dersin bitti gitti.
Söylenmez ya ayıp olur
sen davet etmişsin sonuçta
benzin için para ayarlamam lazım dersin. ve onlar da biz de veririz derler.
Yakıtı ortak karşılıyoruz bilgin olsun dersin. İstemiyorsa gelmesin.
100 100 mazot atsak ortak gidet geliriz de direkt vermesi gerektiğini zaten anlar o an 😄
Devir tasarruf devri iyi bari yedir içir oh vericek tabiki
Ben asla diyemezdim benzin koyalım ortak başkasıyla gitsem masrafa demeden el atardım
Tamam hepimiz için de iyi olur de hem maddi yönden hem manevî yönden dersin...
Ona hissettir.
ya da benzini o Karşılayacak sa sende başka masrafı Karşıla
Açıkça söylemen gerek.. Herkesi topladıktan sonra benzinciye çek ve pamuk eller cebe de 😇
Önceden konuş. Benzine ortak olursan giderim de. Yoksa bana ağır gelir de.
Bence para vermemek için gideceğin zaman söyle dedi
yola çıkar çıkmaz ilk petrole gir benzinim yok alalım diye eşek değilse yarısını ödemek ister
Direkt söyle canım yapacak bir şey yok bu işler böyle
nasıl söyleyeceğini mi düşünyorsun birde masraflar ortak de aradan çık
En baştan söylemen gerekirdi. Söylemediysen hiç sorma bence. Kendin öde.
Benzini ortak alacağız de. nazlanan laf eden olursa at arabadan
Yani çok ilginç kendisi bunu akletmeyecek mi?
Şakayla karışık 3-5 bir şey atarsın sende yol parasına dersin, eşek değilse anlar.
Sen söylemeyeceksin, kuzenin söyleyecek. Yakıt masrafını bölüşüyoruz haberin olsun diye.
E sen zaten gidecekmişsin beni de çağır demiş götürsen nolur mk ne cimri insanlarsınız burcun ne senin
Babamın hayrına mı gezdircem milleti gezmek istiyosa katsın cimrilikle ne alakası var bunun.
İyilik yardımseverlik nedir bilmiyo musunuz? Madem o kadar sevmediğin biri hiç götürme.
Denize götürmek birini yardımseverlik mi😂 Kendisi gelmek istedi ben de söylediği için gel istiyorsan dedim bence bunu kendisi düşünmeli benim söylememe gerek bile yok
Burcun ne bu arada
kuzenin o yahu ne milleti @havamvarbenim
Benzinliğe gireceksin, haydi ateşleyin diyeceksin.
İnce düşünceli biri değilse ki öyle görünüyor En iyisi gitmekten vazgeçtik deyip ondan habersiz gidin. Bu tarz insanları bende sevmem zamanında benimde çevrem de çok vardı. En iyisi soğuk davranıp uzaklaştırmak
mantıklı hareket aslında düşüncesiz insanların yanımızda yeri olmamalı bencede
@Mrtol1453 evet
Bunu sen söylemeden onların düşünmesi gerekiyor bizde gittik denize 100 lira onlar 100 lira biz ödedik
50-100 tl nin peşine düşmeyin zaten gidiyosunuz ne olmuş yani götürseniz
Kendisinin bedava gezdirilmek insanları kullanmayı seven bi karakteri olduğu için ben de kendimi kullanılmış hissediyorum
O zaman arkadaşlığını kesiceksin davet etmeyeceksin madem senden faydalanıyor.
Ayrıca arabam var normalden fazlada yakıyor ama kimse sırtıma yük değil
Çek arabayı benzinciye hadi herkes sökülsün pamuk eller cebe de :):)
Bence kasko ve trafik sigortasınıdaiste😆😆😆
Hatta, arabanın değerini kullanım ömrüne böl onu da, rica, et😆
Şey diyebilirsin yani benzin için sende ekleyebilirmisin falan diye sorun yani
İyide araba gidiyor zaten. O gelsede gelmesede benzini siz odeyeceksiniz. Firsatcilik yapmayin
Benzinin litresi olmuş 25 lira belki 300 400 lira benzin parası vericek bunun hepsinin bir kişiye yük olması , sonradan gelenin hiç bir şey vermemesi asıl sonrasan dahil olanın fırsatçılığı olur
Sonradan gelen gelmese de o parayi bayilacaksin zaten?
Yani zarardayken durumu kâr a ceviren sensin
haklısın açıkca söyle çok pahalı sonucçta benzin
benzin zammından falan bahsetmek gerek degilse farkeder zaten diye düşünüyorum
Biz teyzemlerle gidince paylaşıyoruz üstelik benzin de uçmuş söylemen daha mantıklı
Devir ekonomi devri işte gitsin ben de 6 ay boyunca aynı iş yerinde çalıştığım ve aynı konumda oturduğum arkadaşımı getirip götürdüm sonrasında hiç benzin teklif etmedi pişman oldum
O zaman benzin parasını 3 e bölün ama hoş olmayacak biraz.
Ya araba da benzin yok de bakalım ne diyecekler baktın ses yok döv ikisinide indir 😂😂
Ben olsaydım tam şunu derdim
Olur gelin hep beraber yeniden hesap kitap yapalım ona göre karar verelim şu kadar masraf falan bence ayıp olacak bişey değil gezmeye gidiyorsan katlanacaksın
Giderken benzinlige sok anlıyorlar ben öyle yapıyorum en azından 20 TL bile olsa veriyorlar
Bence vazgeç gitme benim işim çıktı gelemem falan de zaten gidilmez bundan sonra full suriyeli afgan falan rahatsız olursunuz
Bi zahmet o düşünsün ya direkt söyle
Direk söyleyin. Yakıt pahalı ortak atalım de.
Sen benxinlige gir onlar verir kac liralik alalım falsn de hngjj
Kanka bende bu kadar var üstünü tamamlayabilir misin
arkadaş konusun da para muhabbeti hoş değil ben olsam yüzüne bakmam senin
bakmassan bakma aa her şey zamlanmışken neden tek başına o ödesin masrafı ayıptır ya asıl senin yüzüne bakılmaz bedavacı
@Mrtol1453 sen beni tanıyon mu benim adıma konuşuyon arkadaş ortamın da para konusu bile açılmaz biz de
arkadaş kardeş gibidir bizde
senin gibi boş arkadaşım yok iyi ki her şey sizin için para olmuş
abi paramız yok açmadan nasıl olcek paranın ortaklaşa ödenmesini istemek haktır ve yapılan en mantıklı şeydir bunun için boş olduğumu düşünüyorsan düşünme yeteneğin kaybettiğin apaçık ortada mantıklı düşünemiyorsun bizim için her şey para değil ama sistem için öyle ve bizimde hani paramız yok o yüzden her şeyde nasıl anca beraberse bundada anca beraber böyle yüksek bi meblayı karşı tarafa ısmarlatmak ayıp gerçekten
@Mrtol1453 valla bana doğru gelmiyor sanki taksiye biniyoruz taksi metre yazıyor gibi arkadaşının senden para alması benzin için bilmiyom bana tuhaf geliyor herkesin kendi düşüncesi ben arkadaş ortamın da bu arada beleşci değilim yemek ısmarladım cimrilik yapmadım hiç bir zaman bir konuda param var birbirimize cimrilik yapmayız
ama bu kızın gidip de bu soruyu açıp milletten fikir alması komik baya :D
ısmarlamak gâyet güzel bir şey ama belli bi limiti olmalı bâzı şeyler ortak alınmalı bence arkadaşın kardeşin gibidir tabiki ama sen kardeşine büyük bi masraf yüklemek ister misin heleki böyle zor bi zamanda
Yemek ısmarlanır öyle şeyler istenmez ama benzin fiyatından haberin yok galiba. 700 tl yakacak hepsinin bir kişiye dayatılması ne kadar doğru. Bence karşı tarafın bunu düşünüp teklif etmesi gerekir diğer türlü beleşcilik olur eğer ödeyecek parası yoksa da bende geleyim demesin
davet eden sensin ondan isteyemezsin
davet etmedim söyle dedi ayıp olmasın diye söyledim sadece
Olsun isteme
Cimri
Not: Arabam var
Bütün herkesi bedavaya gezdirirsin o zaman sen
İyi arkadaşlarım var ve aramızda paranın lafı olmaz
Pamuk eller cebe arkadaşlar de bence 😂
benzinlige durunca direk iste gitsin
Direk söyle. Benzinin fiyatı 26 lira olmuş 😄
Olması gereken o tatlım
Söyle direk benzine ortak arıyoruz de.