Sizce hangi şehir?
İstanbul
Sakarya
Sivas
Trabzon
Kahramanmaraş
Antalya
Diğer , ... şehir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangi şehir?
Ankara diyorum. Durup dururken aniden şerit değiştiriyorlar, diğer araçlardakilerin canlarını umursamıyorlar. Eski bir arkadaşımla Ankara OSTİM'deydik, Volvo S40 arabaya parça ararken, 50 metre arayla iki kez kaza tehlikesi atlattık. Soldaki petrolden roket gibi fırlayan Peugeot 106 ile ana yoldan hoplayarak aniden giren Land Rover Defender cipi, Volvo'yu az daha pert ediyorlardı. Ankaralılar, caddelerde hiç ama hiç dikkat etmiyorlar. İleride Ankara 'yı arabayla gezecek olursam, Rusya'daki gibi zorunlu olarak araç kamerası zorunluluğu bulunduracağım. Sadece tek ilde geçerli olan bir durum.
Bence en kötü kullanan şehir büyükşehirler. Çünkü hemen hemen bu tür kazalar hep büyük şehirlerde çıkıyor. İstanbul zaten en başında geliyor. Hergün haberlerde görüyoruz. Her milletten insan var çünkü birde dikkatsizler. Büyükşehirlerde araba kullanmak sıkıntılı olduğu için ben İstanbul diyorum.
Bence en kötü kullanan şehir büyükşehirler. Çünkü hemen hemen bu tür kazalar hep büyük şehirlerde çıkıyor. İstanbul zaten en başında geliyor. Hergün haberlerde görüyoruz. Her milletten insan var çünkü birde dikkatsizler.
İstanbul. Haberlerde bile görüyoruz nerde dikkatsiz sürücü varsa İstanbul'da dükkana giren mi dersin kaldırıma çıkan mı ararsın makas atıp hem kendini hem çevresini tehlikeye atanı mı ne ararsan var işte
Cevap
9Cevap
Nüfus ortalamasına bakarsak zaten sayı olarak her türlü önde İstanbul gelir bence.. Keyifli günler.
trabzon
Kesinlikle katılıyorum
Kesinlikle mersin.. Türkiye de gitmediğim il kalmadı, ben böyle araç kullanılan bir şehir görmedim. Biri oradan zıplar, biri buradan fırlar, şerit çizgisi zaten hak getirene..
Kimileri İstanbul diyebilir ama öyle değil.
İstanbul falan çok çok iyi..
İstanbul da tek sorun bazı yerlerde biraz hızlı trafik akar.. (Tampon tampona 120 km/h) 😂
Bence en kötü kullanan şehir büyükşehirler. Çünkü hemen hemen bu tür kazalar hep büyük şehirlerde çıkıyor. İstanbul zaten en başında geliyor. Hergün haberlerde görüyoruz. Her milletten insan var çünkü birde dikkatsizler. Büyükşehirlerde araba kullanmak sıkıntılı olduğu için ben İstanbul diyorum.
Bence en kötü kullanan şehir büyükşehirler. Çünkü hemen hemen bu tür kazalar hep büyük şehirlerde çıkıyor. İstanbul zaten en başında geliyor. Hergün haberlerde görüyoruz. Her milletten insan var çünkü birde dikkatsizler.
İstanbul bence. Geçen Edirne'ye gittim, ben daha yola atlamadan araçlar duruyor, çok şaşırmıştım.
Ankara . Bu kadar leş bir şehir görmedim şoförlük konusunda.
Ankara . Kaldırıma 1 adımın kalmış olsun, yeşil yandığı an son gaz ilerliyorlar
Trafiğini görüp araba kullandığım şehirlerden biri olarak , Ankara , Trabzon gerçekten kötü trafikte kimse anlayışlı değil.
Kesinlikkllee Konyaa
Konyaa yolundayım shqsfcjd
kesinlikle sakarya.
Nüfus çok olunca aptalı da çok oluyor
Adana Osmaniye
D şıkkı
dünya birincisi olduğumuz tek konu
Ankara bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?