Mesela r6 / 600 rr gibi kesınlıkle r6 derim kullandım uzun süre muhteşem viraj yapan bir makine. Ama 1000 cc olayına girersek honda derim. Cbr1000rr-r r1 ya da r1m modelinden hem daha güçlü beygir olarak hem de elektronik destek daha fazla sanırım.
Honda ekonomik ucuz motorlar üretiyor Yamaha ise biraz daha yakıcı parçaları pahalı italyan çizimli motorlar daha önce Yamaha sahibi oldum hondanın parçaları yamahaya kıyasla ucuz hız kalite olarak her zaman Yamaha önde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Honda
Ikısının birbirinden üstün olan modelleri var mesela hangı model?
Model derken marka mı? Yoksa cc olarak mı söylüyorsun
Mesela r6 / 600 rr gibi kesınlıkle r6 derim kullandım uzun süre muhteşem viraj yapan bir makine. Ama 1000 cc olayına girersek honda derim. Cbr1000rr-r r1 ya da r1m modelinden hem daha güçlü beygir olarak hem de elektronik destek daha fazla sanırım.
Evet doğru ama ben yinede r 1 derim :))
Hem estetik hem crossplane motor teknolojısı güzel ama bilemedim ya. R1 kullanma fırsatım oldu ama cbr1000rr-r kullanmadım.
Motor hakkında bilgim yok ama yine honda diyesim var.. 😀
😀 yamaha derim bende
Yamaha ne ya.. İsmi bile yamalı.. 😄
Birde yu-ma-tu var yusuf mahmut tuncay 😂
Ben bunu söylerken gülerim.. 😀
Honda lider her zaman
Honda Benim gönlüm Hep aklım Hep onda ⭐ Bu sözü bilmeyenimiz Yoktur honda denince akla bu söz gelir Honda candır Diyorum
Bu da soru mu 😅Yamaha varsa honda nın esamesi bile okunmaz 😅
Motorsiklet hiç sevmem yaa araba alın arabaaa 😅
İkisinden bir olacaksa Yamaha ama Kawasaki nin üzerine motor tanımam
Bu soruyu soruyorsan motor hakkında hiç bir şey bilmiyorsun demektir
Harbimi :)) senden bilgi alalım o zaman neymiş bilmediğim konu :))
Honda ekonomik ucuz motorlar üretiyor Yamaha ise biraz daha yakıcı parçaları pahalı italyan çizimli motorlar daha önce Yamaha sahibi oldum hondanın parçaları yamahaya kıyasla ucuz hız kalite olarak her zaman Yamaha önde
Heh işte aradığım cevap :))
Hele zaten resime koyduğun R6 1000 CC lik motorlarla kapışıyor ama kendisi 600 CC kalite farkı tartışılmaz
@black2022 teşekkür ederiz 10 yıldır motor üstünden inmeyen insanları bilgilendirdiğin için 😂
@ErdenizGz 😂
@ErdenizGz o zaman niye bu soruyu soruyorsunuz 😂 bende 3 yıldır motor üstündeyim
@black2022 senin hayal ettiğin kadını bizlere sorman gibi düşün, laf olsun torba dolsun kardeşim
Katılmıyorum
Bu iyiydi
Kendine gel abi, tabikide hiç farketmez 😂😂
Sen bilirsin hangisi 😀
Yamaha 😂
Bir arkadaşım hondayla kaza yapıp vefat etti. Onu hatırladım
hangısı daha hızlı ıse o olsun
İyi olan kazansın
Milli takım
Honda her şey onda.
Motor da yamaha
Honda kesinlikle 🤷🏻♀️