Sevgilime böyle yazılı bir araba fotosu atıp senden de bir jest gelir mi falan dedim denemek için.. Ben de arkaya yazdırıcam dedi önce sonra dedi ki çok kroca doğama aykırı vs bir ton tantana. Kısmeti kapanır diye mi korktu da fikrini değiştirdi?

Sevgilime böyle yazılı bir araba fotosu atıp senden de bir jest gelir mi falan dedim denemek için.. Ben de arkaya yazdırıcam dedi önce sonra dedi ki çok kroca doğama aykırı vs bir ton tantana. Kısmeti kapanır diye mi korktu da fikrini değiştirdi?

Arabaya yazı yazdırmak bana cok saçma geliyor. Belki sevmediği için istememiş olabilir. Yani onu oraya yazsa ne yazmasa ne. Yazmayınca seni sevmediği anlamına gelmiyor çünkü. Adam zaten hayatına seni almış kısmeti zaten sensin. Biraz bence mantıklı düşün boş yere trip atma.
Arabaya yazı yazdırmak bana cok saçma geliyor. Belki sevmediği için istememiş olabilir. Yani onu oraya yazsa ne yazmasa ne. Yazmayınca seni sevmediği anlamına gelmiyor çünkü. Adam zaten hayatına seni almış kısmeti zaten sensin. Biraz bence mantıklı düşün boş yere trip atma.
İnsan sevdiğinin ismini yazar mı arkaya be kıskanırım ben yazmam yazamam arabanın camları filmli geziyorum ki kardeşim yeğenim kuzenim binince ışıklarda sağdan soldan arabanın içine tip tip bakıyorlar kaldı ki ismini yazcam sevgilimin
Adı üstünde sevgili yani evli değil bir şey değil. Gerçi evli olsa bile böyle şeyler bana ergence geliyor yani arabanın arkasına isim yazdırmak nedir. d
Cevap
16Cevap
Neden yazdirsin? Sebep? Yazdirinca seni daha cok mu sevmis pluyor vey nedir bu yazirmasini istemenin sebebi? Senin bunu istemen bana cok sacma geldi..
Ben hayatta yazdirmam hic sevmem arabanin arkasinda tek yazi ve desen vardir oda sabit yav ATATURK gerisini asla
Yazdırsın tabii ya (!) Ben de yazdırdım. Hatta dövme yaptırdım. İsmini alnıma, resmini sırtıma işlettirdim.
Bu kesinlikle bir sevgi ölçütü değil benimki böyle bir şey yapsa ben o arabaya binmem gerçekten kekoca bir şey
ben ayrılırdım böylesi bişey görsem bu ne şimdi kalan son apaçi sen misin derim 😂😂😂😂😂 ıyy arabaya isim yazmak ne ya
Görmemis gibi okur sen daha sevgilin adını parmaklarına yazar misin millet ne söyler simdi arabada onun için öyle
Arabaya isim yazdırılmasını sevmem. Kalbine yazsın adımı. Sen de önemseme.
Düğün günü yazdırsın, niye böyle bir şey istiyorsun ki? :D
Biz kolumuza isminin dövmesini yaptık da noldu sanki 😞😞
Ben de sevdiğimin adını yazdırmam, pislik birisi adını anar katil olurum
Saçmalamışsın sende yani
Sen onun torunumusun? dedeler yazdiriyor genelde. kusura bakmada asiri sacma neden yazdirsin😅
Bu çocuğun anası babası yok mu, insan utanır ya ben olsam asla yapmam. Hepsini geçtim sen nasıl bi kafa yaşıyorsun da bunu istiyorsun?
Kısmetle ne alakasi var araba camina yazinin ablacım az mantıklı düşün ya anlamadiysan evet kroca bir şey yaptirmak istememesi normal. d
Sevgilin çok mantıklı soylemis, kırocadan da öte 😖
Arabaya isim yazdırmak nedir Allah aşkına
kendi arabası ise yazması hoş olurdu
Bundan zevk aliyor musunuz cidden
Benım manıta kafayı yemiş yazdırsa daha mantıklı
İyi de bu aşırı saçma bence, çok haklı çocuk. 😂
ayrilinca nolcak die dusunmustur
Şahsen bende yazdirmam görgüsüz gibi
sana nazar değmesin diye
Gereksiz benim arabamda hiç bişey yazmıyor
Cringeeee
Çok saçma