O benim için baksaydı ben de parasını verip alsaydım arabamı. Şimdi arabanın vidalarından değişen parça olup olmadığını bile araştırmak zorunda kalıyorum.
2 ay
O benim için baksaydı ben de parasını verip alsaydım arabamı. Şimdi arabanın vidalarından değişen parça olup olmadığını bile araştırmak zorunda kalıyorum.
Cevap
9Cevap
Bakalım hemen 700 butce ve manuel demissin hangi sehirdesin o sehirden seceneklere bakayim il disindan araba almak biraz zor olur senin ocin
Parana göre arabayı bul ekspere kendin götür
Kasaba minnet etme kes şeyini ye….
Ya ekspere zaten goturucem de hangi marka alınır hangi motor iyidir kac beygir olmalıdır hangisi sorunsuzdur bunlari bilmiyorum. Her arabayi ra ekspere goturemem eksper 20 bin lira olmuş.1 tane karar verilir en son is ekspere götürülür
Onarman yaz şimdi
Bütçen ne kadar
Ha gi
Şehirdesin
Günde kaç km yapacaksın
Sürücülüğün nasıl
Bilenlerde buna göre yorum yapsın tecrübesine göre
Bana sorarsan Reno ve wolksvagen grubu iyidir
Özellikle Reno
Parça ucuz ve bol işçilik uygun heryerden tamircisi var
Ww ise dayanıklı parçası bol uzun ömürlü
Her ikisinde ekonomik araçlar
Yormazlar kullanıcısını
Butcem 700 bin tl
Gunluk ortalama 15-20 km
Antalya
Suruculugum de şöyle 1 yildir arac kullaniyorum. profesyonel degilim , cok acemi de sayilmam ama. Manuel kullaniyorum
Yazdığım araçları düşün derim
Golf yerine Polo düşün yaşı genç
Olur o paray
Megan ya da clio
Clio megana göre genç olur o paraya göre
Sedana gerek yok bnim icin Şu an zaten sadece kendim binicem arada annem ya da kardesim yanima biner. Buyuk olmasina gerek yok yani
O zaman
Reno clio
Ww Polo
Toyota yaris
Bunlara bak
Citroen
Opel
Chevrolet
Bunlardan uzak dur
Tesekkur ederim
Rica ederim
Corsalar nedense ucuz muadillerine göre
Sorunlu araçlar onlar
Bnim icin sorunsuz olmasi en onemli ozellik. Cunku sanayiyle falan ben uğraşamam ya. Yakitini koyayim gitsin. Otomatik vites falan da aramıyorum bi de onun sanziman sorunuyla ugrasamam. cok hizli da olmasina gerek yok. Sorunsuz olsun az yaksın yeterli😅
Dediğim araçlara bakmalısın
Ww
Reno
Toyota
Polo al tavsiye ederim. İlk aracın olacak ise benzinli olsun
bütceni söyle halledriz sakin ol iki şamar at kendine önce
700
tamam otomatikmi istiyorsun
Manuel olsun
www.sahibinden.com/.../detay bunu al italyan aygırıdır cok kullandım zamanında bmw mersedes otobana gömdüm masrafsızdır az yakar kullanımı kolay
önermem artık fabrikalar bile manuel üretmiyor sen bilirsin attıgım modelin manuleerıne bak
Ya bana otoban lazim degil sorunsuz olsun sanayiyle ugrasmayayim yakitini koyayim gitsin. Cok hizli olmasına gerek yok. az yaksin sorunsuz olsun yeter.
tamam işte bunlar az yakar parça ucuz masraf cıkarmaz yanı senın paran bandında yenı diri alacagın bir araç kasa olarak digerleri elinde patlar fıatın her zaman pıyasası var
Araba ilanı bakmak bağımlılık bence canım sıkılınca bakar oldum zamanla sarar
Öyle erkek mi olur ya boşa onu
Ondan memnun da kalamazsın
Nasıl bişey bakıyosun
Ayrıl gitsin bebeğim böyle erkek mi olur
Aferin sana
Analaya sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Buna “erilleşmek” değil öz bakım denir canım 😄👏 Arabana sen bakmazsan kimse bakmıyor çünkü, olay bu.
İkiniz de öğrenebilirdiniz aslında ama o topu tamamen sana atmış gibi. Yine de uzun vadede avantajlı olan sensin; artık kimse sana kolay kolay çakma parça, oynanmış km yutturamaz 😉 YouTube, forumlar, ekspertiz videoları derken kısa sürede elin baya alışır, merak etme 🚗💨