Valla hepside çok güzel aynı oyuncak arabaya benziyorlar. Ben olsam tercihimi kırmızıdan yana kullanırdım. Bir arabada en sevdiğim renk çünkü beyaz ve kırmızı. Ama diğerleride gayet güzel sanırım kız olduğum için bu renkler bana daha hoş geliyor. Herkesin zevki ayrıdır sonuçta.
Valla hepside çok güzel aynı oyuncak arabaya benziyorlar. Ben olsam tercihimi kırmızıdan yana kullanırdım. Bir arabada en sevdiğim renk çünkü beyaz ve kırmızı. Ama diğerleride gayet güzel sanırım kız olduğum için bu renkler bana daha hoş geliyor. Herkesin zevki ayrıdır sonuçta.
Neyin fanatiği olacağımı sana mı soracam? Yapışıyorsun her gönderilere alakalı alakasız japon makineleri diye sonra gelip birde bana fanboy diyorsun, birde profilini hep toyota yapmış en azından benimkinde araba yok jdjrjfkd
Japonların kral olduğunu herkes gördü daha da görecek boş algıları silecem bu ulkeden yok Alman arabası iyiymis yok ondan iyisi yokmuş nah yok Japonların her alanda bol çeşidi bol makinesi olduğunu herkes gördü her tipe hitap eden modelleri en iyi makineleri yaptığını gördü 😎😀
Tecrübe konuşuyor diyorsunuz yani 😄 F40, ve F50de manuel vites aslında. Atmosferik arıyorsanız 458, f12 özellikle tasarımını çok sevdiğim Enzo ve hatta güncel model olarak 812 superfast bile var
Yani lafın gelişine söylüyorum ben de yurt dışında yaşıyorum ama bu arabalar benim hayalini bile kursam ulaşamayacağım cinsten 😀😀. Bu arada niye imkan varken ferrari değilde amerikan tarzı alıyorsunuz
Araçlar da mekanık saf güç seviyorum. V8 supercharger beslemeli muhteşem saglam hemi motor var kaput altında. Her devır bandında tork var. Adaptif kilit diferansiyel , anında arka lastiklere güç ileten muhteşem saglam şanzıman falan. Tabı bır de o agır görüntüsü.
Challenger derim yine de. Gtr efsane makıne hatta gtr34 serısı fabrıka çıkışı gücü kısılmış makıne. Japonların centılmenlık anlaşması yuzunden sanırım. Ama gtr serisinde vida sıksan beygır arttığı için sorun yok :) supra yine aynı 2jz motor bloğu her türlü yükseltmeye uygun yalnız şanzıman degıstırmek lazım ve twin turbo söküp minimum 65 ilk turbo şart 😁 3.0 v6 motor çok güçlü degıl ama yükseltmek çok kolay ve efsane model olduğu için bir çok oem parça mevcut
Gtr mi supra mı sence Bir de genel olarak bakarsak sadece bir arabaya sahip olma hakkın olsaydı bu araba hangi araba olurdu. Fiyatı önemli değil. Bir de challanger den daha vahşi arabalarda var ona göre iyi düşün derim..:)
Vahşi araba elbette çok var. Tek bir araba 🤔 sanırım rs6 abt olurdu. Gtr35 ve yenı kasa supra gözümün önüne geldı de direkt gtr derim. BMW motorlu 2 litre supra istemezdim
Zaten yeni suprayı bende pek sevmiyorum tasarımı hiç hoş gelmiyor gözüme. Acura nsx r35 güncel olarak yeni supradan daha iyiler. Peki eski kasa supra vs r34/r35 gtr üçlüsünden hangisi olurdu. Bu arada yakınız bende rs7ciyim 😃
Methanol kit su ve metil alkol takvıyesı olarak düşün. Hem motorun fazla ısıya ulaşmasını hem de motor sıkıştırma oranını yukseltıp benzinden tam verım almanı sağlar
En guzelı kafa yormamak. Bir dönemden sonra sıkıyor zaten ve takıp etmek neredeyse imkansız. Daha faydalı bilgiler edinmek çok daha iyi. Yoksa 2jz rb26 motordan sağlammış degılmıs hayatımıza bır sey katmıyor 😁
Aynen öyle kafaya takmaya değmiyor eskiden bu işlere çok kafa takan çok yoran birisiydim en son sıkıldım ve baktım audi ve ferrari ilgimi daha çok çekiyor o gündür bu gündür kendim bu iki marka dışında farklı tarafa geçmiyorum. Yoksa dediğin gibi çok yoruyor sürekli açıp teknik özelliklerine bakıyorsun açıp videolardan sürüş videolarını izliyorsun sonra habire yok oydu buydu diye diye beynin allak bullak oluyor. Hani zengin olsak veya milyon dolarlık galeri işleten bir iş adamı olsak o zaman tamam aç izle hangisi yatıyorsa kafana onu al ama böyle hiç almaya yakın bile değilken kuru kuruya bakıp izlemek biraz saçma oluyor daha doğrusu boş oluyor kemal sunal cama ekmek banma sahnesi gibi 😄😄. Ama yinede bunu bildiğim halde kendimi durduramıyorum hani belki bir gün zengin olursam diye
Çok çok uber zengın olsan emin ol açıp okuyup araştırmazsın. Uzman birisini bulur beklentılerını soylersın o sana seçenekler sunar ve kafana yatanı alırsın :)
Evet ama milyonluk araba yapıp 4’lü ikaz lambasını Fiat 500 ile aynı yapmazsın degıl mı? Maserati bizim super spor makıne diyorsan premıum malzeme kullanırsın
Yani tek bir modelinden yola çıkarak böyle antipati duyman bence birazcık saçma. Maserati aslında bence Porsche ile aynı statü ama bazı modelleri dışında genel olarak maalesef baş rakibi değil. Çünkü dediğin gibi malzeme kalitesiydi prestijiydi ve tasarımın göze gelirliğiydi birazcık geri kalmış. Biraz italyan havası veriyor ama porsche kadar havalı değil.
Valla hepside çok güzel aynı oyuncak arabaya benziyorlar 😄 ben olsam tercihimi kırmızıdan yana kullanırdım bir arabada en sevdiğim renk çünkü beyaz ve kırmızı
F12 berlinetta yine fena değil bence alanlar zaten tasarımı için değil motoru için alıyor. Birde güncel modeli 812 superfastı daha çok beğeniyorum mesela. LaFerrari de çok güzel. Birde station demişken sanırım gtc4lusso modeli daha çok station vagon tarzı duruyor ama bence yine güzel 😁