Nedeni Basit Aklı fikri Cinsellik De Abazan Sapık Şeref (sizler yani Tabi kızın yanına yaklaşacak kız kabul ederse bayiltip gerisini soylemiyorum Sapıklarin kökünü kazimak lazım Ben yardım ederim ama aklıma öyle pis niyet gelmez aracın sorununu çözerim giderim
Trafikte kadın görmeye alışık olmadığımızdan aslında kadın hakları ilk bizim ülkemizde meydana geldi ama kadınları bize genelde ev işi yapan çocuk bakan olarak tanıttıkları için biz de yabancılık çekiyoruz kadını yağ kontrol ederken hava kontrol ederken alışılageldik bi durum değil kadının arabayla ilgiöenmesi toplumda haksız mıyım?
Çoğu kadın nasıl yapılacağına hakim değil bazen özellikle lastik değişimine de güçleri yetmeyebiliyor. Kadın olduğu için değil bilemediğinden veya gücü yetemediğinden yardım ediliyor çocuklara yapılan yardım gibi düşün
Yoo gayet bizlik. Arabama başkasını niye dokundurayım. Saçma. Sizler kendinizi üstün yetenekli sanıyorsunuz sanırım bunları yapınca. Halbuki sıradan basit şeyler. Aslında motor kaputunun özel pinli bir açılışı var. orada beylerin açmak için debelenişini görmek eğlenceli olabilir de yapmıyorum, arabama kimse dokunmasın:))
Bu da kadın değil mi? Yapmayın fenomenim. Ben tüm erkekler berbat araba kullanıyor, bir solladın mı hepsi deliriyor diyor muyum? Demiyorum. Herkese maş etmek yanlış…
Enteresan. orada yardım edecek, topu topu basınç ayarı ayarlayıp iki lastik şişirecek biz de aşık olacağız. İyi de bunu biz yaparken üstelik…Aşk anlayışınıza hayran oldum.
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Neden lastik şişirirken, cam suyu doldururken ya da motor yağı kontrolü yaparken görülen bir kadına yardım edilmek istenir ki?