Fakat Lamborghini de en son istediğim tarzda bir marka. Ne kadar yakında hayallerimdeki araba ise bunu zaman gösterebilir. Ben çalışmayı tercih ederim 😄
Çalışarak hayal edilen araca sahip olmayı düşünmek veya bunun hayalini kurmak zararlı bir düşünce bana göre. Buradaki hayal kurmak, hayaliniz olsun ki hedefinize ulaşın gibi bir durum değil çünkü. Asla olmayacak bir şeyden bahsediyoruz yani. O yüzden bu şekilde bir hayalim asla olmaz.
Honda S2000 istiyorum. Yüksek motor ve virajlarda arabanın tekerleklerini yakmak istiyorum. - şu an bende Mitsubushi Coope 1992 model var 2000 motor. <3 Kırmızı. Bİraz araçla oynadım ve 3.8 saniye de 100 Km hıza ulaşıyor. Tabi er yerde kullanamıyorum. Profesyonel sürücü lisansı aldım. Pistlerde yüksek motorlu araçları kullanabiliyorum.
Hyundai i20 1,5 kasa ile orta kasa Renault 9 Broadway, evlendikten sonraya kadar uzak. Aşk için Renault Clio Symbol'ü satıp, Fiat Uno veya Fiat Palio almayı düşünüyorum. En büyük sabrım, babamın komşu köydeki kullanılmayan tarlanın satılması. Satılırsa babam kendine araba alır almaz aniden değiştireceğim.