O kadar Paraya gerek yok 100 bini cebimde bırakırım 400 bine Insignia 1.6 T 170 HP 260 Nm cosmo otomatik Tercih ederim Konforumu gücümü Tarzimi en iyi şekilde yaşarım ⭐😏
Hyundai Elantra alırdım ben bu markadaki arabalara bayılıyorum hangi modeli olursa olsun farketmez bir kadına bence en çok yakışan araba modeli diye düşünüyorum. Tercih etseydim tercihim kesinlikle bundan yana olurdu tercihim. Çok hoşuma gidiyor çok kibar bir araba bence tam kadın arabası.
Bana göre hondanın sessiz motor keyfi Toyota'nın kasa olarak her ne kadar ince bir boyası olsa da 2 seçenek arasında git gel yapardım Japonlar bu işin dahisi diyebilirim.
şu an arkadaşım bu işin ticaretini yapıyor 2014 Corolla var motor serviste değişmiş 180 binde satmıyor biniyor mesela çok kişi istedi binmek için paran varsa bmw üzmesin çok pahalı olmasın diyorsan toyota
Hyundai Elantra alırdım ben bu markadaki arabalara bayılıyorum hangi modeli olursa olsun farketmez bir kadına bence en çok yakışan araba modeli diye düşünüyorum. Tercih etseydim tercihim kesinlikle bundan yana olurdu tercihim. Çok hoşuma gidiyor çok kibar bir araba bence tam kadın arabası.
İlla bu model almak zorunda değilim ne varsa eskilerde var mercedes ilk tercihim olur volvo audi ya da güzel bir jeep, rakam büyük bu saydıklarım seçeneklerden daha iyi bence
Hyundai Elantra alırdım ben bu markadaki arabalara bayılıyorum hangi modeli olursa olsun farketmez bir kadına bence en çok yakışan araba modeli diye düşünüyorum tercih etseydim tercihim kesinlikle bundan yana olurdu
Sunulan seçenekler arasında Honda tercih edilebilir. Hâlâ devam ediyor mu emin değilim ama eskiden olduğu gibi 7 sene garanti veriyorsa bu Hondayı daha da cazip kılar.