Evet buzlu yolda karşıma köpek çıktı çarpmamak için panikle frene bastım direksiyonu kırdım arabayı devirdim. Sonrasında köpek cama dayandı beni kurtarmak için
Ramazan ayında annem marketin önünde erik sırasına giriyor sırada beklerken bayağı 20-25 kişi varken 18 yaşlarında genç bir çocuk gleip o kasa rinsan varken benim anama çarpıyor annem yere yapışıyor sonra işte çocuk ağlıyor falan teyze ölecek hayatım karardı diye annem de çocuğa üzülüp ağlıyor 😔 sonra erikleri alıp eve geliyor. Değişik bir anı ben yaşamasamda
iki keçi gibi ilerledik yol vermedim yoluma yavaşça devam ettim sanıyorum o da yol hakkının olduğunu düşünüp o da ilerledi ve iki araç çok yavaş ilerliyorduk kimse frene basmadı ve vatandaş sol kapıma dokundurmak süretiyle çok yavaş bir şekilde çarpıştık. hafif bir tampon izi oldu arabamda ve sonrasında özür diledi zaten bir hasar olmadığı için geçtik gittik
Elektrikli motorla tur atıyordum birkeresinde. Önümdeki araba aniden durdu. Motorun freni iyi tutmuyordu. Arabaya çarpmamak için kaldırıma çarptım yere düştüm😂
Evet. Porshe carpmisdi bana ama cok hizli deildi. Bana bisey olmadi ama sinirlendim ve yerden kalktim kufur etmek icin iceri kafami soktum baktin babaannesi oturağa yapismis gozlerini kapatmis bekliyor😂 benke kufr etmedim gitdim