Az kullanılmış, temiz 2. el araba olarak ( 2015 model ve civarı) mercedes c 180, bmw 418 veya land rover evaque düşünüyorum.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Land Rover alırsan km 150 k dan sonra sanayiden çıkarmaz seni bakım da önemli tabi ama genelde Land Rover de bir anda çok alakasız yerlerde arıza çıkıyor ve ulaşması zor olduğu için çok masraflı oluyor mercedeste güzel araba ama c180 yerine 4 18 tercihim olurdu aynı zmanda tavsiyemdir motor ve yakıt bilgilerine bakıp karşılaştırın özelliklerine bakın kasa uzunluğuna vs vs sizin için önemli olan ne varsa sadece konfor istiyorsanız Mercedes olabilir hem konfor hem de performance istiyorsanız BMW alın not: performans sizin için önemliyse BMW M serilerini tavsiye ederim sadece M serileri çok pahalı ama 418i M diye geçen paketler de var ya da 418d M diye geçer
Cevap
10Cevap
Mercedes c 180 alacağına gidip Clio alın aşağı yukarı aynı sey.
bence Toyota alın çok daha uygun fiyata. range den de c180 den de evladır. BMW hiç kullanmadım onun hakkında yorum yapmayacağım
Sana bir şey Söyleyim, uzulmezsin... Mercedes a180 keyfine bak... Binerken sürerken aklına ben geleyim
Merc. Cla 200 iyi bence elinde ki paraya full paketini alırsın.
2015 modelleri
Bir kadına Mercedes yakışır ama diğerleri kaba durur
4 serisi alır yoluma bakarım
Landrover veya Penguet 3008 alırdım.
Benim arabayı vereyim sana
Bi o kadar daha koy gariban porsche"u al😁😂
Audi varsa onu yoksa gerek yok
Hatcback tarzı olsun mercedes yakışır
O parayı arabaya vereceğime ev alırım
Volvo?
Çöp
Emin misin