Erkekler caddelerde pırıl pırıl araçlarıyla yüksek ses müzikle geziyor kızlar bunlardan hoşlanıyor mu
ya da donanımlı bir motor kullanana mı🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Motor bende Tutku. Motora bakarım adama değil. Araba markası ederi bir çok kadını çeker evet etiket dünyasındayız. Erkekler nasıl iyi kalça iyi meme istiyorsa kadınlarda maalesef iyi cep istiyor
Ben de, aşksızlık krizinden bunu kafaya takmış durumdayım. Şu Renault Clio Symbol'ü satıp, Fiat Palio veya Fiat Uno ile kız tavlama hayalleri peşindeyim. Clio Symbol aile arabası ve bana çok dandik geliyor. Buna kız düşmez düşüncesindeyim. Uno ile Palio çok sevimli, kızların hoşuna gideceğini düşünüyorum. Maddi durumumun iyi olmaması ve düğün birikimi yapmam nedeniyle model yükseltecek durumum yok. Arabamın değerinden 10-30 bin altındaki değerlerde birini almayı düşünüyorum.
Cevap
9Cevap
Arabayla tavlanan kızın ömrü arabadan inene kadar olur😅 bilgin olsun😏
Tavlanır, kolayca hemde.
Ama o kızla geçen ilişkinin ömrü maksimum 2 gün olur. Maddiyat ve cinsel odaklı biri olur çünkü o..
Arabaya düşen kızdan hayır bekleme ve takıl geç. Aynı şekilde motora da öyle. Daha iyi bir arabası olan birini bulur üzülürsün
Saçma buluyorum bu durumu. tavlamak da ayrıca kaba bi tabir
o tiplerin yanından küfüt ederek geçiyorum kaldı ki tavlasınlar
Şimdi şöyle birsey var ben cabrio vosvos kullanıyorum müzik açıyorum kendim dinliyorum tabbi aracım dikkat cekiyor bakıyor kızlar ama sonuçta araca bakılıyor bana değil bunu farkında olan erkek zaten yoluna devam eder
Arabaya düşen kadın neyse 😂
bunlara düşen kızlar var mı hala
Ben düşmem arabaya falan
Aslaaa😂😂 hatta çok itici buluyorum o tipleri
Öyle kızların eskorttan farkı yok
19-27 yaşlarımda çok tavladım.
Tavlanmaz
Müziği yüksek açana, drift atana... sövüyorum
tavlanır
Olabilir
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?